snork napisao:Ja sam imao slučaj sa trocilindričnom 1.0 Corsom i 4 krupnije osobe u autu, da nije mogao prvom brzinom da ide sporo uz strmiju Bg ulicu. Ali zna se šta se tada radi - gas na 3-3.5 hiljade obr, pa puštaš polako kvačilo da proklizava, da auto ubza, ali obrtaji i snaga ne padnu ispod neke granice. Motor je imao 88 Nm na 3800 obr/min i 60 ks na 5600 obr/min. Masa praznog vozila: 1000 kg
A zamisli kako izgleda kada tu Corsu natovaris koliko je dozvoljeno. Ovaj tvoj slucaj sa pola opterecenja jos i moze da pokrene auto uz to dizanje obrtaja i proklizavanja.
Ja sam imao slucaj sa Ladom 1.2, 87Nm pri 3400 isto 60KS.
2 odrasle osobe, 2 manje dece, u gepeku lagane stvari (jedva 150kg), na krovu gumeni camac spakovan u vrece oko 80kg i na kuku zakacena prikolica oko 950kg.
Vec i na manjim usponima tipa 7-8% (Bubanj Potok npr) mora drugom i ide jedva da odrzi brzinu.
Polazak iz mesta prvom uz to proklizavanje kvacila u okolini 3000 obrtaja nije uvek uspesan. Ugasi se motor ili zasmrdi lamela ...dok se ne ubezba balans.
I jos sijaset tih manjih atmo motora sa ispod 80KS, cim se optereti auto sa 1200-1300kg dodatnog tereta nema sanse da dobro vuce u drugoj a cesto moze samo po ravnom da se ubaci i vozi u cetvrtoj uz samo odrzavanje brzine.
Isti po 60-80 KS atmo motori ali vece kubikaze nemaju takvo ponasanje i skoro bez problema mogu normalno da ubrzavaju, voze se i lako polazi iz mesta na uzbrdici.
KS je isto a razika je u Nm.