Super, bitno da moze relativno blizu plaze da se parkira, da ne moram da pesacim pa najvecem suncu i prasini. Jednom se na Lefkadi zeznuh i odlucih da idem autom do agiofili plaze, parkiram prerano auto, jer sam poceo da primecujem kratere po putu, a i nisam video druga auta da prolaze dalje. Najgorih 20-30minuta pesacenja u zivotu, sa sve rucnim friziderom, prostirkama i ostalim glupostima.stefanan napisao: 10 Jul 2021, 19:53 Za parking je tad (2018) bilo super i ja sam bio bas pozitivno iznenađen, jer sam vozio spusten bravo koji je po Beogradu svuda kacio, tamo sam normalno išao do plaža.
Konkretno se za plaže ne sećam, devojaka je bila zadužena za to ali mi smo svaki dan negde cunjali, u suštini za sat vremena ti odeš sa kraja na kraj. Reče mi sad koleginica da pored orange beach ima neka nova top, zove se na M
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Na kojoj plazi vam je bila najlepsa boja vode po vama? Ne bih bas bio samo na jednoj plazi, ali ne bih ni da vozim svaki dan kao na Lefkadi, bas zbog te ranojutarnje voznje koju spominjes. Volim na letovanju da spavam do 10, pa dok jedemo, krenemo, plus voznja od 50min...Uroš S. napisao: 10 Jul 2021, 20:06 Nama se baš svidela Klimatarija i tamo smo često išli. Agios Nikolaos ili tako nešto slično.
Moje mišljenje je da ti je glupo na Sitoniji da sediš na jednoj plaži. Priroda je lepa. Ima svašta. Jedino ako baš nećeš da voziš, ali meni je to bilo baš lepo, ranojutarnja vožnja sa otvorenim šiberom i prozorima, uveče u sumrak isto. Krivudav lep put sa lepim pejzažima. To mi pola doživljaja.
Toroni je lep bili smo jedan dan, Porto Koufo, ima ih tu još.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Jbg, to ne znam kako bih ocenio.grujicd napisao: 10 Jul 2021, 20:14 I najvažnije, ne parkiraj se tamo gde bi mogla da bude bujica ako ljusne kiša![]()

I da, hvala jos jednom svima na preporukama.