Vladapetr napisao: 13 Jul 2021, 15:09
Jbš mi sve ako razumem tu vašu logiku. Ide priča kako je garancija super, treba da bude što duža itd... a onda kad dodje situacija u kojoj te ta garancija spasi kreće haos i lom, jao katastrofa, pa to ne bi smelo da se dogodi, ja bih to prodao itd...
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Nema prica veze sa garancijom vec sa sranjem od menjaca. Niko da lepo napise da je menjac koji crkne na 50k km jednom recju - sranje.
VW ekipa ce da popljuje sve zivo sto nije VW, a kad je rec o VW - onda je sve to savrseno normalno. Naravno da nije - ni pod razno.
I motor kome lanac zvekne na 50k - naravno da je sranje. Kako ga drugacije nazvati?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sranje je samo moj ili su svi sranje?
Svi oni skoro novi automobili koje je @Heineken nabrojao jer ih je lično video ‐ sranje su samo ti primerci ili su kao modeli sranje?
Zašto plaćaš dodatnu garanciju za automobil koji nema sranje delove, kad tu nema šta da crkne? Pogotovo sa tvojom sprdnjom od kilometraže.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Plaćaš da ne bi bio u šteti ukoliko se to nešto desi, a kad se desi kukaš "jao, pa ovo nije smelo da se desi" zaista teško za razumeti
A @Heineken dakle laže? Pa sjajno Nemoj štedeti reči, daj još neki zaključak. Super je zanimljivo kad ti pljuješ po fanovima i fan klubovima, pomislim da bih i ja mogao da pokrenem YT kanal o zdravoj ishrani
Isto tako - da li sam napisao da je BMW sampion pouzdanosti i kvaliteta? Nisam. Ono sto je sam napisao je da se najcesce o kvalitetu i pouzdanosti sudi na osnovu ko zna kako odrzavanih krsheva koji su presli boga oca km i onda se o tome zvoni na sva zvona sa podsmehom. A ovde na Skodi zvekne menjac na novom autu - i onda je to kao da je zaribao brisac.
Ako je tebi ok da ti rikne menjac, prokisnjava panorama i slicno - super, blago tebi. Meni nije. Prihvati to. Ili nemoj. As you wish.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa nisi se udostojio da odgovoriš na prosto pitanje: šta je sa svim tim skoro novim automobilima koje je video da su riknuli u vožnji, pa morali na šlep? Sranje modeli ili samo sranje primerci?
Nije meni ništa od toga što si nabrojao ok, to su stvari koje se naprosto mogu desiti. A sa tim stvarima sam u savršenom miru i ne remete mi svakodnevicu. Još mi malo treba da se naviknem na činjenicu da postoje samozvane sveznalice i all‐round experti, ali polako dolazim i do toga
Ma nego sta. Evo i ja video pun autoput novih automobila koji su crkli - nema mesta gde bi svi stali. Pola se tovari na slep, a pola vlasnici na licu mesta prodaju za petinu cene - kazu ako ne ode za dan, spaljuju na licu mesta.
Vlado, ne shvataš valjda svu ovu polemiku lično?
Ljudima, pa I meni je prosto čudno da ode menjač na maloj kilometraži I to je izazvalo sve ove komentare, to nema veze sa tobom I tvojim izborom brenda I konkretnog modela. Da se o tome ne piše ne bi se ni znalo, zato I služi forum a opet da ne pišemo svoja iskustva, forum bi mogao da se ugasi.
Čudno je da ode menjač, čudno je da ode poluosovina na x-drive, ali dešava se. Postoji garancija, i to je to.
Ne dešava se svakom, niti je očekivan kvar. Mislim da nema potrebe dalje lutati, garancija je mama, nov auto je mama, jedini minus je što treba veći budžet nego za polovan.