Kvar na vozilu u garanciji
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Škoda Kodiaq L&K 2.0 TDI 4x4
To je bilo pre nego se otkrilo da si mi prodao skup proizvod gde ste kontrolu kvaliteta prebacili na mene. Sad su se karte otvorile, zato se seti mudrih reči Lee-Mana "najgore su prevarene žene" 
Sent from my SM-G996B using Tapatalk

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Što voliš da provučeš cene i svoju mogućnost da nešto iskeširaš čim dođe do neke rasprave...Vladapetr napisao: 13 Jul 2021, 19:21 Ma da, sve je jeftinije. Nikad više ona dobra stara vremena. Ovo pišem na telefonu od 1000e, duplo jeftinijem nego flagship modeli od pre nekoliko godina

Što se tiče menjača, smor je ali dešava se, jbga. Ni konkurenti toj Škodi nisu imuni na takve probleme.
Boljka digitalizacije, masovne proizvodnje i delom toga da ne mogu (i ne žele) da testiraju svaki model, svaki novi sklop i svaku kombinaciju opreme detaljno. Istestira se kasnije u eksploataciji.

- Vladapetr
Ne kad dođe "do neke rasprave" nego u raspravi u kojoj je to najbolji kontra argument za glupost koju pročitam. Osim ako i ti ne misliš da su telefoni i druga tehnika sve jeftiniji, onda sažaljevam slučaj.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Škoda sralje 

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Secam se kad sam radio u servisu ima tome 10 godina dosao je E90 sa pravih 90kkm prvi vlasnik, crkao menjac, ZF, mislim da je bio 6HP, neka plastika se polomila, gubio je tu pritisak ulja. Drugi je bio MB GL, covek krenuo na put i poceo da mu kliza menjac pre granice i vratio se nazad i vec ujutro je nastavio nakon reparacije. Isto ispod 100kkm auto, pricamo o par godina starim kolima. Na zalost desava se. Crkne i masina od par miliona u garanciji, gledam to vrlo cesto. Hoce da se napravi sto jeftinije, sto brze, sve mambo dzambo, a to ne moze bez nuspojava.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
ne, na nešto mlađe, na primer sa slike - gde je vozilo sa slike imalo bolja rešenja na trapu nego jedan premium VW brend iz istog doba:

slučajno je škoda iz ove generacije bila daleko ispred današnje na listama pouzdanosti u nekim zemljama do kojih ne dobacuje nevidljiva ruka grupe
Koliko je meni poznato, vozilo iznad je jedan na jedan sa VW Golf 4, tako da kakva god mehanička rešenja ima, ona potiču iz VW grupe.
Mogla bi se pročistiti tema, poslednjih n strana je potrošeno isprazno na neka očekivanja i argumente kakvi nisu utemeljeni u stvarnom svetu.
Mogla bi se pročistiti tema, poslednjih n strana je potrošeno isprazno na neka očekivanja i argumente kakvi nisu utemeljeni u stvarnom svetu.
-
- Banned
Za tu generaciju Octavije Škoda je imala odrešene ruke i razvila svoje zadnje vešanje koje je bilo superiorno u odnosu na vozila iz grupe. Što je vremenom u centrali prihvaćeno kao nedopustivo, i to je promenjeno čisto da se ne bi desilo da češko ružno pače bude superiorno u odnosu na Nemca. Što je doprinelo smatranju da je 1 na 1 isto, nije od početka, kasnije možda (nisam pratio promene od 2004. na dalje od kada je brend počeo da radikalno gubi na autonomiji)....
- Vladapetr
Daj još nekih podataka od pre 20 godina, to su nam inače presudni momenti kad kupujemo auto 

-
- Banned
hoću ali bi da sačekam još tvojih pisanija kako je savršeno normalno da ti na godišnjem rikne menjač na kolima od 50k, skoro isto kao i vožnja u istim kolima sa otvorenim kišobranom....

- Vladapetr
To nije normalno ali nije ni nenormalno, to je naprosto nešto što može da se desi. Ako ti se ikad u životu poklope zvezde pa kupiš nov auto koji od opreme ima nešto iznad automatskih podizača stakala, shvatićeš i sam.
Nenormalno je npr krenuti na more u sred jula bez ispravnog klima uredjaja. U svakom slučaju, zamolio bih te da me lišiš prisustva u mojim garaža temama, toliku količinu malicioznosti i jeda zaista ne mogu da svarim. Hvala unapred.
Nenormalno je npr krenuti na more u sred jula bez ispravnog klima uredjaja. U svakom slučaju, zamolio bih te da me lišiš prisustva u mojim garaža temama, toliku količinu malicioznosti i jeda zaista ne mogu da svarim. Hvala unapred.
Ovo moze u neku servisnu temu kad budete cistiliGeza napisao:

U pitanju je 1.2 thp, sto bi trebalo da znaci da je ovaj trocilindras kao sto ja imam.
Napisao sam negde ranije, da posto zupcasti lezi u ulju, prve generacije, pre 2017, su imale problem sa raspadanjem kaisa i onda ceo motor se zezne, ne samo pumpa. Majstor bi trebao da zameni i zupcasti kad je vec rasklopljen. Na novijim je redizajniran kais, ali nije u potpunosti otklonjen rizik i zato je smanjeno da se zupcasti sad menja na 100 000 km.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Možda se ne nervira jer ga još rentira

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!