Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Upravo tako. Ako je to onaj isti brzi antigenski koji su proletos koristili u državnim ambulantama, onda detektuje samo kada si baš pun virusa. Početak infekcije, i kada postane bolje, ne detektuje. Ja sam morao da uradim test na IgM spike protein antitela, da bih ustanovio da zaista imam Covid (nisam hteo da dajem novac za PCR). Očekujem da svi koji su voljni i sposobni da odu na Beer Fest, budu negativni na ovakvom testu.
Tačno - i vakcinisani mogu biti prenosioci, i delta i svih ostalih sojeva. U tom smislu, ovo nisu prave, već tzv. "leaky" vakcine. Kao npr. za Marekovu bolest kod pernate živine, ili Aujeskijevu bolest kod krupne stoke. To sam već napisao pre nekoliko meseci, ali nisam dalje elaborirao šta to znači, da ne ispadne da širim paniku. Ako je vakcina "leaky" (sprečava simptome, ali ne i izlučivanje virusa), onda evolucija ide u smeru da preživljavaju najvirulentniji sojevi. Dakle obrnuto, a ne kao kod "pravih" vakcina ili kada nema vakcinacije. Neću ni sada napisati krajnji zaključak - koga zanima neka potraži sam - ali recimo da će svaki naredni soj izazivati sve teži oblik bolesti. Dr Šekler je veterinar, on zna o čemu je reč i zato je rekao da je "vakcinacija kapitulacija pred virusom".pedja napisao: 18 Avg 2021, 22:06 ...
Zar ne rekoše da svi mogu preneti delta soj, pa i vakcinisani? Ako imaš vakcinisane prenosioce i gomilu negativnih antigenskih, ko će da naje*e?
A što ne bi "radio" na 40 stepeni?BigMazzy napisao: 19 Avg 2021, 01:31 Прочитах негде, ако вирус мутира и заражава на 40 степени, нама не треба вакцина, треба нам АБХО!
dag81 napisao: 18 Avg 2021, 23:30 Ne radi vakcina kod svakog, ne radi ni korona svakog, jbt. Nije bilo tesko bolesno 50% stanovnistva, pa da kazes vakcina radi 90%.
Ako i dalje imamo odredjeni br.zarazenih, vecina sto su prelezali koronu je i vakcinisana(opet glupost ako se ja pitam jer ne stiti od novih sojeva,koji si se onda k i vakcinisao kad si stvrio imunitet). Trlja baba lan, pouzdanost informacija nagadjanje. E da nije primio vakcinu umro bi. Pa mozda i bi a mozda i ne bi.
Eto poslednjih par meseci se zivi full, sve otvoreno, sve radi, povecava se br. kao i kad se zatvaralo sve, ide se ka piku, posle krene da pada. Da li je moguce da se opterecujete medijima toliko, manite ih u k, samo nas sapunjaju. Kakva WHO sve mafija korumpirana i onda slusaj njih. Ljudi su otisli u k, samo interes radi, sto bi oni nama zeleli dobro za koronu, a za ostale bolesti i trovanja jbe im se.
Uvek se iz svega moze naci pozitivan zakljucak i voditi jedna teorija, ali i suprotna. Jer kovid i vakcina je jedna velika teorija bez pravog odgovora za sad.