cozmo napisao: 19 Avg 2021, 09:51
Nije sve crno belo bas. Sto vise ljudi s vakcinom i transmisija ce drasticno da opadne.
Koje je onda objasnjenje za ono sto se desava u izraelu?
Izrael dnevno obavi 152.500 testova (16/8), daje 8000 zarazenih. 60.000 vise nego dan ranije (15/8), daje 6000 obolelih. Na na isti dan godinu dana ranije - 12.400 (!) testiranih.
Vise testiranih - vise pronadjeno obolelih.
Nista to nije strasno u Izraelu, samo gledajte pravu sliku.
nikaragva napisao:Izgleda da jedini ja od svih internet korisnika nisam vadio at.
Nisam ni ja, a posle prve doze AZ prelezim Koronu, pa primio drugu normalno. Umesto da bacim pare na to, izvadio sam D-Dimmer 2 puta, koji je i bitan nakon Korone.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Svi ti kurcolozi sto se sada javljaju sa nekim imbecilnim izjavama, pa ne verujem im ni da kazu da je zemlja okrugla.
Sve su to kadrovi vlasti instruirani da pricaju istu pricu, ispranog mozga.
Pazi ti njega, on zna da je mesanje bezbedno, on ZNA da oni sa Sinofarmom treba da prime bas Fajzer, eeeeeeej... a WHO kaze da nije jos za trecu dozu - i oni su teeeeska mafija, da se razumemo.
Da, na nama se vrsi eksperiment, bukvalno na ljudima u Srbiji koji je podrzan od strane vlasti i njihovih dupeuvlakaca.
Dzukele.
cozmo napisao: 19 Avg 2021, 09:51
Nije sve crno belo bas. Sto vise ljudi s vakcinom i transmisija ce drasticno da opadne.
Koje je onda objasnjenje za ono sto se desava u izraelu?
Izrael dnevno obavi 152.500 testova (16/8), daje 8000 zarazenih. 60.000 vise nego dan ranije (15/8), daje 6000 obolelih. Na na isti dan godinu dana ranije - 12.400 (!) testiranih.
Vise testiranih - vise pronadjeno obolelih.
Nista to nije strasno u Izraelu, samo gledajte pravu sliku.
Imaju veliki broj na respiratorima i preminulih u ovom periodu.
Bax napisao: 19 Avg 2021, 11:16
Hocemo mi ovde da se skupimo na forumu, da svi izmesamo sve opcije, pa da merimo posle antitela, pa da pisemo posle e-mail na info@phizer.com?
Ima nas vise, veca ce nam vrednost istrazivanja biti.
Ja ne znam šta je tvoja profesija? Ti si virusolog, epidemiolog ili biohemičar pa si kredibilan da istražuješ?
Mislim da ti tražiš opravdanje za svoj politički stav koji je takav kakav je. Za mene to ne bi bio problem da ne vršiš njegovu javnu promociju koja se kosi sa naukom i interesima većine stanovništva. Ipak je u pitanju javno zdravlje povodom epidemije koja je odnela neke živote, nije u pitanju opadanje kose ili sušenje noktiju.
Na paušalnu tvrdnju o velikom broju preminulih. Da, broj je poskočio ali daleko od najvećih brojeva u Izraelu. Kad se napiše "veliki broj" neko bi pomislio da se radi o eksploziji.
Nije moja pausalna izjava nego sa b92.
Imaju daleko vise vakcinisanih od nas a trenutno vise umrlih i na respiratorima.
Pitao sam za prosto objasnjenje jer me zanima razlog tome, nema potrebe da me prozivas da lazem.
Ti ocigledno zelis da pravis konfliktna stanja sa svima na forumu, cak i sa onima koji su kulturni, normalni, korektni.
Poslednja izmena od Darko u 19 Avg 2021, 15:05, izmenjeno 2 puta ukupno.
I dalje ne piše nigde da li umiru pelcovani?
Tako da je taj podatak sa B92 praktično beskoristan.
I Izraelaca se pelcovalo slično kao i nas.
Mislim da je tu negde razlika do deset procenata.