sve si super skapirao, nastavi dalje!
Svi moji poznanici u NS, nose masku gde god je to obavezno i propisano. Iako je nas 90 posto vakcinisano. Ja isto nosim masku svuda u zatvorenom prostoru, nosio sam i na letovanju isto tako gde je propisano.BigMazzy napisao: 25 Avg 2021, 10:07 Не знам никога у својој околини ко се вакцинисао а носи маску. Буквално фазон, вакцинисао сам се, заболе ме да носим маску.
Трипују ваљда да не могу да пренесу заразу.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Nije dokazano ni suprotno.
Nisu istrazivanja jos na dovoljnom uzorku. Dakle, moraju se uzeti u obzir bukvalno svi parametri. Negde je radjeno istrazivanje samo na odredjenom delu populacije (starija) gde je taj nivo cestica bio isti kao kod nevakcinisanih (delta soj) ali ima ogroman pad posle 3 dana, dok kod nevakcinisanih drzi i preko 10 dana (cak je neki median 15 dana a do negativnog testa 21 dan kod njih). U situaciji kada je nepostovanje mera ogromno i kad se svi mesaju, i dalje nevakcinisani drasticno vise prenose virus ovoga soja. Opet, i to je usko istrazivanje.Woodoo napisao:Nije dokazano ni suprotno.
Umem ponekad da kinemIvan napisao:Prenose, mada ima razlike mislim da je 3 naspram 5 dana, tako nesto, bio neki tekst na tu temu.
Nego kada ce ponovo biti drustveno prihvatljivo da se kine na javnom mestu
Pogotovo zalim ove sto pate od alergije na ambroziju i slicno, kijaju, nateklih lica itd. A ljudi beze kao od kuge![]()
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока