Magic Potion?Kirija napisao:Pegazbre,zavisi kako ti se deca hrane,kojim namirnicama,moj ti je savet imonu glukan da popije 2 bocice sad pred sezonu gripa i nemas brige
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Magic Potion?Kirija napisao:Pegazbre,zavisi kako ti se deca hrane,kojim namirnicama,moj ti je savet imonu glukan da popije 2 bocice sad pred sezonu gripa i nemas brige
Sve oni to piju, jedu voce ali dzaba kad je najmladji krenuo sa godinu dana u vrtic u sred izbijanja zuba (a znalo je da mu izbiju 4-tiri zuba za nedelju dana) i onda se prehladi jer jos nema razvijen imunitet. Stariji je krenuo dosta kasnije sa nepune dve godine.Kirija napisao: 27 Avg 2021, 10:13 Pegazbre,zavisi kako ti se deca hrane,kojim namirnicama,moj ti je savet imonu glukan da popije 2 bocice sad pred sezonu gripa i nemas brige
Како сад прехлада не постоји? Ако нпр стојиш мокар испод климе два дана и након тога те свака кост и мишић боли, шта је то? А да није коронаHeinz napisao:Prehlada ne postoji. Ili je virus ili bakterija. Pogotovo kod upale sinusa, bris, antibiotici. Idite kod ORL.
Oko toga da li vakcinisani mogu da prenose virus i u kojoj meri, premotati na 50:15, tj. na 50:28cozmo napisao: 25 Avg 2021, 13:15Nisu istrazivanja jos na dovoljnom uzorku. Dakle, moraju se uzeti u obzir bukvalno svi parametri. Negde je radjeno istrazivanje samo na odredjenom delu populacije (starija) gde je taj nivo cestica bio isti kao kod nevakcinisanih (delta soj) ali ima ogroman pad posle 3 dana, dok kod nevakcinisanih drzi i preko 10 dana (cak je neki median 15 dana a do negativnog testa 21 dan kod njih). U situaciji kada je nepostovanje mera ogromno i kad se svi mesaju, i dalje nevakcinisani drasticno vise prenose virus ovoga soja. Opet, i to je usko istrazivanje.Woodoo napisao:Nije dokazano ni suprotno.
"To date, one of the main drivers of vaccine hesitancy has been a lack of information regarding potential side effects of the vaccine. This careful epidemiological study provides reliable information on vaccine safety, which we hope will be helpful to those who have not yet decided about vaccination." He continued, "Those who have hesitated until now to get vaccinated due to concerns about very rare side effects—such as myocarditis—should be aware that the risks for this very same side effect are actually higher among unvaccinated infected individuals."
To je promaja.BigMazzy napisao: 27 Avg 2021, 13:03Како сад прехлада не постоји? Ако нпр стојиш мокар испод климе два дана и након тога те свака кост и мишић боли, шта је то? А да није коронаHeinz napisao:Prehlada ne postoji. Ili je virus ili bakterija. Pogotovo kod upale sinusa, bris, antibiotici. Idite kod ORL..
Ето мене то задесило и попустило након пар дана.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Koji crni kraj septembra, izvedi korelacioni račun na osnovu dosadašnjeg toka ovog talasa.... 10 dana maks, čak i kraće.lami napisao: 27 Avg 2021, 12:42 Meni deluje da nece, kao da su svi digli ruke od mera i pustili da se trose pare, ali ako nasi stignu do 5 000 dnevno do kraja septembra, mislim da ce pojedinacne zemlje ipak da nam udare rampu.