Automobil do 15 000e
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Automobil do 15 000e
Dizeli u brzoj vožnji na auto putu srču i gorivo i ulje.
Ako hoćeš nešto "momački" pogledaj Alfu Giuliettu 1.4 od 105ks za 16000 evra.
Ako hoćeš nešto "momački" pogledaj Alfu Giuliettu 1.4 od 105ks za 16000 evra.
Bravo je meni super automobil sa neverovatno kvalitetnim enterijerom...
Ne znam samo kako ide sa onim motorom od 90ks,a ni koja mu je pocetna oprema...
I ako ga jedan od mojih najboljih ortaka ima,ne bih preporucio Brava,jer je moje misljenje da je to vec model koji se uzima polovan i sa daleko jacim motorom i opremom.
A i nije jeftin ako se pogleda da se Golf moze uzeti za samo 1.500e vise sa boljom opremom i motorom...
Iskreno,ne vidim nista sto parira Golfu sa tom akcijskom cenom.
Hyu ce da bude zanimljiv godinu dana,a onda ces na njega gledati kao na auto star 5 godina,Golf ce uvek ostavljati bolji utisak,pogotovo za mladog momka.
Da ne pricamo sto kada se cipuje,ima da bude prava mera,a lako se cipuje jer je TSI.
Korejance uzimaju vecinom porodicni ljudi koji gledaju da dobiju pouzdan,nov automobil sa finom specifikacijom za malu kintu,jer im automobil nije primarna stvar u zivotu.
Auto ce uvek u nekoj meri odrazavati tvoj imidz i to je nemoguce izbeci,a Golf odrazava totalno drugaciji imidz od ostalih u klasi i to je tako,svidjalo se to nekome ili ne.
Alfa Romeo Giulieta je po meni takodje mozda i bolji izbor od Golfa ako se gleda imidz,ali ako se gleda sta ti dobijas,nisam siguran da dobijas vise,ali ne znam koliko te zanima Alfa.
Meni je recimo nezamenjiv onaj multimedia touch radio i ja se lozim na opremu i takve gadgete,pa verovatno malo subjektivno sve pricam.
Jedino sto nisam siguran da ce ova akcija biti aktuelna do proleca...
A ako ce ovi koji mu preporucuju dizela,da mu srede popust od 3,4,5.000e da kupi istog,verujem da mu ne bi smetalo da vozi dizela
U toj klasi,dizeli su malo precenjeni...
Ne znam samo kako ide sa onim motorom od 90ks,a ni koja mu je pocetna oprema...
I ako ga jedan od mojih najboljih ortaka ima,ne bih preporucio Brava,jer je moje misljenje da je to vec model koji se uzima polovan i sa daleko jacim motorom i opremom.
A i nije jeftin ako se pogleda da se Golf moze uzeti za samo 1.500e vise sa boljom opremom i motorom...
Iskreno,ne vidim nista sto parira Golfu sa tom akcijskom cenom.
Hyu ce da bude zanimljiv godinu dana,a onda ces na njega gledati kao na auto star 5 godina,Golf ce uvek ostavljati bolji utisak,pogotovo za mladog momka.
Da ne pricamo sto kada se cipuje,ima da bude prava mera,a lako se cipuje jer je TSI.
Korejance uzimaju vecinom porodicni ljudi koji gledaju da dobiju pouzdan,nov automobil sa finom specifikacijom za malu kintu,jer im automobil nije primarna stvar u zivotu.
Auto ce uvek u nekoj meri odrazavati tvoj imidz i to je nemoguce izbeci,a Golf odrazava totalno drugaciji imidz od ostalih u klasi i to je tako,svidjalo se to nekome ili ne.
Alfa Romeo Giulieta je po meni takodje mozda i bolji izbor od Golfa ako se gleda imidz,ali ako se gleda sta ti dobijas,nisam siguran da dobijas vise,ali ne znam koliko te zanima Alfa.
Meni je recimo nezamenjiv onaj multimedia touch radio i ja se lozim na opremu i takve gadgete,pa verovatno malo subjektivno sve pricam.
Jedino sto nisam siguran da ce ova akcija biti aktuelna do proleca...
A ako ce ovi koji mu preporucuju dizela,da mu srede popust od 3,4,5.000e da kupi istog,verujem da mu ne bi smetalo da vozi dizela

U toj klasi,dizeli su malo precenjeni...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Fiat 500L Opening edition. 
Od dizela mislim da su Kia Ceed, I30 i Bravo dostupni za otprilike tih 15.000. Ali šta od opreme imaju, i koliko je budućem vlasniku bitno

Od dizela mislim da su Kia Ceed, I30 i Bravo dostupni za otprilike tih 15.000. Ali šta od opreme imaju, i koliko je budućem vlasniku bitno

Poslednja izmena od perfiko u 29 Nov 2012, 13:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Automobil do 15 000e
Za 15.000 zaista svašta može da se pazari, i ja sam pomišljao da predložim 500L, no to mi je nekako više "devojački" (ili još bolje porodični auto) nego momački. No sigurno je da bi se svi okretali za njim, bar prvih godinu-dve... 
I da, nije li Bravo 1.9 dizel ispod 15.000? Ima taj dosta i snage i opreme...
Tapatalk

I da, nije li Bravo 1.9 dizel ispod 15.000? Ima taj dosta i snage i opreme...

Tapatalk
Fiat sa 1.6 jtdm od 105ks kosta 16.000e u pocetnom paketu.
Pocetni paket za razliku od Golfa daje veoma losu opremu.
Ozvucenje za 2 klase ispod,media sistem takodje,ima samo ABS,bez ostalih sistema,bas mrsava oprema...
Nisam verovao da cu ovo ikada reci gledajuci proslost,ali Golf je najopremljeniji u klasi kada je u pitanju pocetni paket.
Ja sve ovo pricam otprilike gledajuci moju okolinu i sta je ljudima mojih godina u vecini slucajeva bitnije...
A 500L ne moze biti dalje od momackog automobila.
Pocetni paket za razliku od Golfa daje veoma losu opremu.
Ozvucenje za 2 klase ispod,media sistem takodje,ima samo ABS,bez ostalih sistema,bas mrsava oprema...
Nisam verovao da cu ovo ikada reci gledajuci proslost,ali Golf je najopremljeniji u klasi kada je u pitanju pocetni paket.
Ja sve ovo pricam otprilike gledajuci moju okolinu i sta je ljudima mojih godina u vecini slucajeva bitnije...
A 500L ne moze biti dalje od momackog automobila.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne bih se bas slozio da je u osnovnom paketu najopremljeniji Golf.. 

Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pročitao sam na nacionalnoj klasi da je Golf u salonu 14.300e u osnovnoj opremi. Ja se ne bih dvoumio sekund. Ostatak potrošiš na neke lepe OEM felne i ostane ti za još 2 puna rezervoara 
11.9s je skroz korektno ubrzanje, nije trkač al što reče Heroj, on se lako digne na 105-110ks i onda je još bolji.
To je potpuno prerađen motor, nije onaj stari koji je imao izvesnih nedostataka u serijama iz 2010, kakav i ja vozim u Fabiji.
DW, si video novu startnu opremu Golfa, kožni paket, automatska(dvozonska?) klima, itd.. Svakako bih ga uzeo jer je najsvežiji model.

11.9s je skroz korektno ubrzanje, nije trkač al što reče Heroj, on se lako digne na 105-110ks i onda je još bolji.
To je potpuno prerađen motor, nije onaj stari koji je imao izvesnih nedostataka u serijama iz 2010, kakav i ja vozim u Fabiji.
DW, si video novu startnu opremu Golfa, kožni paket, automatska(dvozonska?) klima, itd.. Svakako bih ga uzeo jer je najsvežiji model.
Re: AW: Automobil do 15 000e
Slazem se za Giulettu ali ne sa tim motorom.starac vujadin napisao:Ako hoćeš nešto "momački" pogledaj Alfu Giuliettu 1.4 od 105ks za 16000 evra.
Alfa predrkano izgleda a osecaj u voznji i lezanje na putu je izrazito sportsko te ce mu posle par km biti krivo sto je uzeo najslabiji motor.
Optimalna mera za taj auto je 1.4 benzinac od 170ks ili 2.0 dizel iste snage...naravno tu je i QV za najzahtevnije.
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
- Day Walker
Urose da upravo sam pogledao, i za svojih startnih 17ke koliko kosta bez akcijske cene je slabije opremljen od Astre za istu cenu
Zato sam to rekao.
Inace da, ima skroz lepu opremu.. Ali 86ks.. neka hvala..

Zato sam to rekao.
Inace da, ima skroz lepu opremu.. Ali 86ks.. neka hvala..
Brzine idu u H-a !!!

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jedan clan alfa foruma, ima giuliettu 170ks i tvrdi da je vozio i taj od 105ks i da nije velika razlika, odnosno i taj od 105 ide mnogo bolje nego sto konjske snage govori. Moguce da je u pitanju i marketinski trik kako bi opravdali nizu cenu te akcijske giuliette.Floyd napisao:Slazem se za Giulettu ali ne sa tim motorom.starac vujadin napisao:Ako hoćeš nešto "momački" pogledaj Alfu Giuliettu 1.4 od 105ks za 16000 evra.
Alfa predrkano izgleda a osecaj u voznji i lezanje na putu je izrazito sportsko te ce mu posle par km biti krivo sto je uzeo najslabiji motor.
Optimalna mera za taj auto je 1.4 benzinac od 170ks ili 2.0 dizel iste snage...naravno tu je i QV za najzahtevnije.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kolko ide osnovna Astra do stotke? To je, sudeći po brojkama sa papira jako lepo pogođen motor za svakodnevnu vožnju. Max. moment na samo 1400 obrtaja, max. snaga 4300-5000 obrtaja.
A i ne možeš da porediš 86ks u kontekstu Astre, za nju je malo jer ima dve tone
A i ne možeš da porediš 86ks u kontekstu Astre, za nju je malo jer ima dve tone

Taj turbo 1.4 od 105 konja je oslabljen u visokim obrtajima sto utice na ubrzanje od 0-100km/h, ali u svakodnevnoj voznji i u medjuubrzanjima u niskim i srednjim obrtajima je odlican.Darko napisao:Jedan clan alfa foruma, ima giuliettu 170ks i tvrdi da je vozio i taj od 105ks i da nije velika razlika, odnosno i taj od 105 ide mnogo bolje nego sto konjske snage govori. Moguce da je u pitanju i marketinski trik kako bi opravdali nizu cenu te akcijske giuliette.Floyd napisao:Slazem se za Giulettu ali ne sa tim motorom.starac vujadin napisao:Ako hoćeš nešto "momački" pogledaj Alfu Giuliettu 1.4 od 105ks za 16000 evra.
Medjuubrzanje u 6-oj brzini 80-120km/h je skoro na nivou Alfe 147 1.9jtd, sto je bolje i od Golfa VI 1.4 TSI 122KS i drasticno bolje od npr. nove Kie Ceed od 138KS ili Opel Astre 1.4T 140KS (treba im skoro duplo vise vremena).
Ljudi ja vas nista ne razumem.
Prvo da pocnemo s Astrom,ona je preskupa u opremi koja bi bila zadovoljavajuca.Guileta otpada,ne svidja mi se.Kao i 500L.Jel sam dobro razumeo Golf je dobar pri ubrzanjima do 120 km/h,a posle toga nije bas?

- Day Walker
Problem je sto golf kosta 14.500 samo uz Mobiliti lizing, dakle cena je 17k, osim ako nema akcija u tom trenutku pa ga dobijes povoljnije 

Brzine idu u H-a !!!

Probaj pa ces razumeti
Za te pare ne verujem da moze bolje od novog Golfa. Idi probaj ga na test voznji pa vidi sam kako ti odgovara i da li ti se svidja.
Golf kosta za kes 15.500 na akciji.

Golf kosta za kes 15.500 na akciji.
1. Golf 7 1.2 TSI Trendline Bluemotion, od 85 KS
Oprema:
"Climatronic" automatski klima-uređaj
4 vrata sa elektropodizačima stakala
svetla za maglu, napred, statičko i dinamičko osvetljenje skretanja
centralni naslon za ruke, napred
kućišta retrovizora i ručke na vratima u boji vozila
čelični rezervni točak
ESP, uključujući ABS i ASR
elektropodesivi spoljni retrovizori, mogućnost grejanja...
Cena vozila sa popustom, carinom i PDV-om: 15.500,00 Eur