A ako već imaš keš u rukama, uzmi nešto polovno, mlado, švapsko i zaista momačko

dinamik oprema kod renoa je skoro pa najjaca. ukljucuje auto digi klimu, esp/asr, tempomat, kozuru kojekuda i jos gomilu stvarcica, daleko je to od neopremljenog...Day Walker napisao:Xepoj izjavljujem kad ne sagledas sve cinjenice.. Normalno da cu porediti sta za istu cenu dobijem kod jednog, sta kod drugog... To je cela poenta..
LM, Megan u ovoj Dinamik opremi je lepo opremljen, i bar ima pouzdan motor za razliku od Ceeda, koji se tek pojavio.
Sto se tice izgleda, Ceed je lepsi, barem meni... S obzirom da potseca na auto koji vozim
i30 je MPI.trojanac napisao:Na forumu imamo jedan novi i30 sa 1.6GDI motorom
Ne znam...koliko sam citao u auto motor und sportu, osetna je razlika cak i izmedju one od 120 i 170...svakako covek nece Alfu pa nije ni bitno.moimoi napisao:Taj turbo 1.4 od 105 konja je oslabljen u visokim obrtajima sto utice na ubrzanje od 0-100km/h, ali u svakodnevnoj voznji i u medjuubrzanjima u niskim i srednjim obrtajima je odlican.Darko napisao:Jedan clan alfa foruma, ima giuliettu 170ks i tvrdi da je vozio i taj od 105ks i da nije velika razlika, odnosno i taj od 105 ide mnogo bolje nego sto konjske snage govori. Moguce da je u pitanju i marketinski trik kako bi opravdali nizu cenu te akcijske giuliette.Floyd napisao:Slazem se za Giulettu ali ne sa tim motorom.starac vujadin napisao:Ako hoćeš nešto "momački" pogledaj Alfu Giuliettu 1.4 od 105ks za 16000 evra.
Alfa predrkano izgleda a osecaj u voznji i lezanje na putu je izrazito sportsko te ce mu posle par km biti krivo sto je uzeo najslabiji motor.
Optimalna mera za taj auto je 1.4 benzinac od 170ks ili 2.0 dizel iste snage...naravno tu je i QV za najzahtevnije.
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Medjuubrzanje u 6-oj brzini 80-120km/h je skoro na nivou Alfe 147 1.9jtd, sto je bolje i od Golfa VI 1.4 TSI 122KS i drasticno bolje od npr. nove Kie Ceed od 138KS ili Opel Astre 1.4T 140KS (treba im skoro duplo vise vremena).
Evo ga moonru br.2mr.Big napisao: A ako već imaš keš u rukama, uzmi nešto polovno, mlado, švapsko i zaista momačko
Lepo sve to zvuči, ali čak se ni na papiru ne znaju karakteristike i performanse osim da će motor biti 1,2 TCe od 120KS i da će imati automatski menjač sa duplik kvačilome. Saznaće se tek u martu ostalo, a i nešto sumnjam da će biti do 15000, mada ne mora da znači.fanny napisao:A sta kazete na novog Clia,ali onaj od 120ks sto ce da izadje?:)
Kao sto se vidi po naslovu teme,decko gleda auto do 15.000e...Day Walker napisao:Xepoj izjavljujem kad ne sagledas sve cinjenice.. Normalno da cu porediti sta za istu cenu dobijem kod jednog, sta kod drugog... To je cela poenta..
LM, Megan u ovoj Dinamik opremi je lepo opremljen, i bar ima pouzdan motor za razliku od Ceeda, koji se tek pojavio.
Sto se tice izgleda, Ceed je lepsi, barem meni... S obzirom da potseca na auto koji vozim