Nije to nikakvo prozivanje vec moje misljenje o tome u kom pravcu ide ova tema (i ostale slicne njoj). Kazem, nama i jeste lakse da svako da svoj predlog i iskustvo, ali ako ce neko da istrese 15k evra na nov auto zbog tudjeg subjektivnog utiska onda stvarno

To treba da se proba, pogleda par modela koji mu se svidjaju i zakaze test voznju. Drugacije nece kupiti ono sto mu odgovara.
Na drugom forumu sam predlozio golfa pa da to i ovde ponovim. Smatram da bi najbolje bilo da do proleca proba da skupi jos 1000eur za njega. Nov je model, izasao pre 2 meseca, 1.2TSI ima fine brojke na papiru, a i ftj je izneo pozitivna iskustva sa test voznje, mnogo opreme u startu, motor je izmenjen u odnosu na problematicne TSIjeve prethodne generacije, ne trosi mnogo, koristice ga vecinom po gradu tako da mu krstarece brzine od 150+ kmh ni ne trebaju, 4 godine garancije. Ovo bi bilo kad se za ulozenu cifru sve sabere i oduzme, a na stranu moje licno misljenje da golf uopste nije u klasi sa modelima sa kojima se ovde poredi, vec da je pre neka medju klasa, visa od njih, a nesto ispod premijuma. Medjutim za ovu cifru smatram da je daleko bolji od svega sa cime se poredi.
Na kraju krajeva nek obavi test voznje pa zapazanja da razmotrimo ovde i menjamo/potvrdimo izbor/e.