Uvek i radim tehnički mesec dana pre isteka registracije, samo ću naredni put da odem mozda još ranije da se vizuelno proveri šta nije po ps-u. Mada ni prošle god nisu ništa našli što se tiče izgleda automobila, tj one stvari što se proveravaju van valjaka.markoue napisao:Upravo kako [mention]dunx81[/mention] rece. Cini mi se da je poenta naci normalan tehnicki pregled.
Licno ja nisam nista pitao pre tehnickog, znao sam da mi je auto u top stanju. Jedino za kocnice nisam znao sta da ocekujem.
Koci on odlicno, zakiva cim se pipne kocnica, ali opet..
Moj ti je savet [mention]A170T[/mention] da na tehnicki ides cim steknes pravo(mesec dana pred istek registracije), kako bi blagovremeno resio eventualne probleme. Takodje, ako cujes da je negde u okolini normalan tehnicki,
bolje se iscimaj do tamo, nego da te neko zeza bez potrebe. Ja licno 3 auta registrujem u Beogradu(ovde zivim godinama), a sva 3 su na uzicke tablice.
Nikad problem zbog tablica, tako da neces imati problem gde god da odes.
Edit: Bio sam pre nekih 10-tak dana kod majstora i komentariše kakve probleme imaju sa tehničkim pregledima. Vraćen kamion zbog kočnica, zamenili i sredili apsolutno sve moguće što se tiče kočnica i ne prolazi. Prosto kamion nema mogućnosti da koči tom silom koju oni traže.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока