Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Кад лупа , поготово у центрифузи, отишли амортизери, у принципу лако се мењају ал су заменски крш.grujicd napisao:Kad mi je crkla prethodna mašina kupio sam neku Panasonic koja je bila među skupljima, jer je imala i neku posudu da može i da se sprema hrana u njoj, ne samo za podgrevanje i odmrzavanje. To smo jednom probali i zaboravili. Ali me zato svaki put nervira glup korisnički interfejs. Na primer ne može da se uključi na 40 sekundi ili tako nešto. Ne, to inicijalno vreme može da se podesi samo na minut, dva minuta, itd. Ništa sekunde. Tek kad krene da radi možeš točkićem to da koriguješ za po 10 sekundi, gde ona stane kad kreneš to da čačkaš, pa moraš na kraju ponovo da je pokreneš. Debilno, debilno. A takve stvari nemaš pojma unapred, ko će sad da ti uključi par mikrotalasnih u radnji da probaš UI. Doduše bar brže koka kokice od prethodne![]()
Pokvarila mi se veš mašina. Ne okreće bubanj. A inače je u zadnjih par meseci znala da glasno lupa prilikom centrifugiranja. Bosch, 15 godina stara. U svakom slučaju zovemo majstora, ovo pitam da li da krenem da guglam nove mašine?
Pogledao sam, nije kaiš. U ponedeljak dolazi majstor.BigMazzy napisao: 07 Okt 2021, 23:26 Кад не окреће Бубањ постоје две најчешће ситуације , прва - спао каиш, или пукао, отвориш позади и видиш, лако се мења. Друга, отишо мотор, у највећем броју случајева углавном се потроше четкице, ређе оде сам мотор. Код већине тих мотора се четкице лако мењају и јефтине су.