pegazbre napisao: 14 Jan 2022, 15:25Vec odavno znamo da on izvlaci iz jednog konteksta (ono sto mu koristi, naravno) i ubacuje u svoj da bi opravdao to sto nije primio vakcinu i sto nece da je primi.
Jeste, ja se sve vreme
pokušavam da se pravdam vama na ovom forumu o svom sopstvenom izboru u vezi sa svojim zdravljem. Meni je zaista stalo do mišljenja o mom zdravlju od strane funkcionalno nepismenih pojedinaca, šta je tu čudno?
Bax napisao: 14 Jan 2022, 15:35Uzgred ovde skoro niko ne ulazi dublje u tekstov studija koje kaci
I meni se čini da je tako. No, nema veze, ne mogu reći da nije presmešan circle jerk na ovoj temi.
Vladapetr napisao: 14 Jan 2022, 15:39Ni izbliza nije tako tekla diskusija, ali si fundamentalno nesposoban da shvatiš poentu. Nisam komentarisao podatke koje si tada komentarisao jer me to zaista ne interesuje, tako da mi nisi mogao ništa ni objasniti.
Nije mi teško da te podsetim, komentarisao si tada sledeće:
Vladapetr napisao: 23 Dec 2021, 17:43Postoji posebna kolona u izveštaju gde se navode oni koji su umrli a primili jednu dozu vakcine pre manje od 21 dan, posebna kolona za nevakcinisane. Ali, pošto se konačan rezultat ne uklapa u tvoju mantru zaključio si da se oni sprdaju i falsifikuju podatke, trpaju sve u istu kolonu. Pa LOL samo takav
Potom sam ti objasnio sledeće:
brabonjak napisao: 23 Dec 2021, 18:21Naravno da postoji. Samo je problem što su ti <21 days mortality rates preniski, značajno niži i od vakcinisanih u globalu pa nisam hteo njih da iznosim već ove koji su malčice bliži realnosti.
Da sam u inicijalnom komentaru upoređivao <21 days mortaility rates sa nevakcinisanima, razlika u non-covid mortaility rates bila bi još veća, tj. još neprirodnija, pa bi mi iznošenje toga (ako ćemo se spuštati na tvoj nivo) išlo u prilog. Ti si napisao da se to ne uklapa u moju mantru (?!). Dodatno, da sam inicijalno napisao za <21 days, našao bi se neki drugi dežurni pljuvač poput tebe (al zapravo sa nekim znanjem) da me podseti da sam iskoristio baš to jer mi baš to ide u prilog. Ceo rad sam tad linkovao, celu tabelu stavio ovde, džabe, niko ušao nije.