Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Sase_mk
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 09:58
Garaža: Audi A5 SB B9

Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Post od Sase_mk »

Puno hvala svima. 3 dana sam tamo pa mislim da chu da obidzem dobri deo od preporacana mesta. Imam samo doruchak u hotelu tako da ruchak i vecheru che da budu u nekom od tih mesta.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ponudio bih ti se za drustvo ali imam bzvz smene pa odoh na mini put, mozda neko drugi bude slobodan :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ako budes isao do centra, preporuka za kafanu duomo, vrhunske pice i burgeri.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ako bude trebala neka pomoć u NS, javi se slobodno...
Korisnikov avatar
Sase_mk
Reactions:

Post od Sase_mk »

Vecherao(a to mi je bio i pojadak i ruchak :) ) u Mali Pariz i stvarno je Ok mesto, hrana je bila ukusna i usluga je bila fina i kulturna. Malo je pre fensi ali shta je tu je. Najblizhe mi je bilo do Hotela pa sam reshio tamo da odam jer mi je doshlo danas preko glave od peshachenja :). Hvala na preporuci.

@DukeNS Hvala mnogu na ponudi za pomoch. Mislim da che biti sve Ok, sad sa Roamingom i internetom sve je prelako, CarPlay i GoogleMaps chuda chine. Mozhe samo da mi dash neku preporuku za neki dobar kafich, a mozhe i Restoran da popijem neku dobru kafu u NS. Prvi put idem pa da ne bude samo za posao, barem jednu kafu da ispijem.

Slika
Slika
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Uzmi ovo sa rezervom jer ne pijem kafu te se ne razumem u iste, ali devojka cesto uzima kafu za poneti u Kafeteriji u samom centru grada, kaze da je dobra (pije nes kafu), pa ako si u samom centru eto preporuka d svratis i probas kafu https://g.page/kafeterijansad?share

Za klopu u centru, u sustini sve se svodi na relativno iste menije, svi kafici koji su sredjeni imaju i ok kuhinje i relativno slicne menije tako da ako si gladan sedi gde ti se cini lepo i klopaj (reper tvoja slika karadjordjeve). Za jela od paste preporuka za Lanternu u dunavskoj ulici (isto centar).

Ako hoces da imas lep pogled na grad, preporuka restoran Terasa na tvrdjavi (imaju bolju klopu od vecine kafica koji su u centru grada).
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

^^ koliko mi je samo trebalo da se naviknem da Makedonci meze salatu pre jela :kezo: podsetio si me sa prvom slikom :kezo:

Efektivno se ovde druzim za 5-6 Makedonaca. Kad smo prvi put pekli rostilj zajedno donosi zena od jednog tako neku mesanu salatu i kaze "evo malo da mezite". Ja cekam, mislim verovatno ce doneti jos neko suvo meso, kad ono ostadosmo na salati dok nike bio gotov rostilj :kezo: :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Sa slike bih rekao da je salata grčka.
horvat
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2021, 15:37
Garaža: Alfa Romeo 159 2.2 jts
Kontakt:

Post od horvat »

Zanimljivo, tako isto rade i Nemci iz moje firme (jug, blizu Svajcarske) :zbunjen:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

I to i sto ne jedu hleb uvek uz sve.
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Francuzi takodje jedu prvo salatu, pa glavno jelo

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Sase_mk
Reactions:

Post od Sase_mk »

Da da, tako je kod nas. Malo chudno mi je bilo bash juche, doneo mi salatu i stavi mi je sa strane i kazhe sad che i jelo :D

Hvala bogu odma sam stavio salatu pred mene, izmezio je sa nekom rakijom jer kelner nije znao shta je uzo, doneo mi je glavno jelo pa sam mu rekao da ga stavi sa strane prven da pojedem salatu pa posle. Malo mi je bilo chudno shto donose leb uz salate al dobro, vidio sam to da se radi i po drugo kafane :D Nije nikakva frka, bolja da ga ima nego da ga nema.

I da, salata je grchka. Iskreno ceo dan sam bio sa obavezama i to mi je bio prvi obrok u danu pa sam hteo da se lepo najedem sa nekom salatom i posle neko meso.

Shto se tiche NS, jeo sam na Petrovaradinskoj, neznam tocno kako se zove lokal. Ok je bilo jelo i tamo.

Evo neke slike od Auta na tvrdavi, ipak je auto forum :D

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja tek sad vidim šta se pisalo ovih dana. Da sam znao ranije organizovao bi da dođem do grada pa da sednemo negde zajedno. Nažalost sutra idem na put.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Sase_mk napisao: 03 Mar 2022, 21:09 Da da, tako je kod nas. Malo chudno mi je bilo bash juche, doneo mi salatu i stavi mi je sa strane i kazhe sad che i jelo :D

Hvala bogu odma sam stavio salatu pred mene, izmezio je sa nekom rakijom jer kelner nije znao shta je uzo, doneo mi je glavno jelo pa sam mu rekao da ga stavi sa strane prven da pojedem salatu pa posle. Malo mi je bilo chudno shto donose leb uz salate al dobro, vidio sam to da se radi i po drugo kafane :D Nije nikakva frka, bolja da ga ima nego da ga nema.

I da, salata je grchka. Iskreno ceo dan sam bio sa obavezama i to mi je bio prvi obrok u danu pa sam hteo da se lepo najedem sa nekom salatom i posle neko meso.

Shto se tiche NS, jeo sam na Petrovaradinskoj, neznam tocno kako se zove lokal. Ok je bilo jelo i tamo.

Evo neke slike od Auta na tvrdavi, ipak je auto forum :D

Slika

Mogao si se i javiti kad si vec bio tu ;)

Sto se Makedonaca i salate tice, tako su zeni i meni doneli salatu i stavili ispred nas. Mi cekamo i cekamo na glavno jelo, a ovi, ispostavilo se, cekaju nas da pojedemo salatu kako bi ga doneli. Pat pozicija :mrgreen:
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Mi tako u Mudanji redovno, uz nezaobilazni cipuro.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori