Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
i u bugarskoj se mezi salata uz rakiju.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Gde svraćate, u koje kafane/kafiće? Koju bi preporučio što se tiče hrane?shandu90 napisao:Mi tako u Mudanji redovno, uz nezaobilazni cipuro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikako da se poklopimo da u istom periodu budemo u Mudanji.

Sent from my LE2120 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Spartamo svuda, ali moji favoriti su alati i piperi, varelakia za giros i sl. i ona koliba na pristanistu. Picu sam inace dosta smanjio, ranije sam bio u onoj koja je u istoj ulici gde je i varelakia, deo prema trgicu. Sto se tice cuge, gust mi je top lokal.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:

Giros takođe jedem samo tamo, u Giotis, a bio sam i u Gust, koji je super, a u ove dve navedene kafane nisam bio.
Sent from my LE2120 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Alati i piperi je stvarno ok sa cenama, prvi put probao hobotnicu tamo i onako
Nije bila losa ali ja te morske plodove jedem da osaram malo jelovnik. Srecom imaju i plodove tora, uzeo sam neku piletinu i bila je bas dobra. Onaj limani kod pristanista nije jeftin, ako se malo opustis ode cifra fino.

Vodio poslovno ove nedelje na vecere kolege Saran i Langustu. Bas je prijala malo promena sa tovljenja prasetinom i jagnjetinom.
Mislim da je Grdoba bila u miksevima u oba restorana i bas je bila ukusna.
Sama prica sa gangovima u Langusti se svidela svima, iako bih ja recimo mogao jos da pojedem, ali daleko od toga da je neko ostao gladan.
Par slika odatle.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Sama prica sa gangovima u Langusti se svidela svima, iako bih ja recimo mogao jos da pojedem, ali daleko od toga da je neko ostao gladan.
Par slika odatle.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas probah picu u Pietri (Kumanovska, Beograd).
Iako se testo na prvi pogled učinilo hlebastim, ispostavilo se dobrim. Sve na pici je bilo dobrog kvaliteta i mere. Baš mi je legla, kao nekada u Tratoriji Kampanja, dok se ne pokvariše (ne katastrofalno, ali više to nije ono što je bilo)
Jeo sam pršuta/burata picu.
Što se samog mesta tiče: veoma je nekomforno i malo. Lokal je OK, sređen, ali mali je po kvadraturi i sto za dvoje je smešno mali, već za dva tanjira i piće, a kamoli za nešto više. Na spratu (tj galeriji) je nizak plafon.
Postoji veći sto/šank za visoko sedenje za šestoro, kao i neki šank uz izlog, i gore možda jedan za četvoro. Verujem da je bolji ugođaj kafa radi bašta, ali su stolovi verovatno i dalje oni mali.
Džabe i dobre pice, usluga, kokteli, lepa vinska karta, kada nemaš volju da sediš i trošiš, već da pojedeš i ideš. Posmatram ženu, sedi nekako u grču, zbog malog prostora, a čak i ne udara glavom u plafon kada ustane, kao ja
Inače je fino, čisto, nož za picu je odličan... Nemaju litarsku (ili 0,7) vodu, samo 0.25 Aqua Panna ili San Pellegrino (260,00 dindži, ako se ne varam).
TapaT
Iako se testo na prvi pogled učinilo hlebastim, ispostavilo se dobrim. Sve na pici je bilo dobrog kvaliteta i mere. Baš mi je legla, kao nekada u Tratoriji Kampanja, dok se ne pokvariše (ne katastrofalno, ali više to nije ono što je bilo)
Jeo sam pršuta/burata picu.
Što se samog mesta tiče: veoma je nekomforno i malo. Lokal je OK, sređen, ali mali je po kvadraturi i sto za dvoje je smešno mali, već za dva tanjira i piće, a kamoli za nešto više. Na spratu (tj galeriji) je nizak plafon.
Postoji veći sto/šank za visoko sedenje za šestoro, kao i neki šank uz izlog, i gore možda jedan za četvoro. Verujem da je bolji ugođaj kafa radi bašta, ali su stolovi verovatno i dalje oni mali.
Džabe i dobre pice, usluga, kokteli, lepa vinska karta, kada nemaš volju da sediš i trošiš, već da pojedeš i ideš. Posmatram ženu, sedi nekako u grču, zbog malog prostora, a čak i ne udara glavom u plafon kada ustane, kao ja

Inače je fino, čisto, nož za picu je odličan... Nemaju litarsku (ili 0,7) vodu, samo 0.25 Aqua Panna ili San Pellegrino (260,00 dindži, ako se ne varam).
TapaT
Čestitke na izboru za Langust, po meni najbolji restoran u Srbiji i jedini koji zaslužuje Tigar Pirot zvezdicu od svih kojima su udelili ovo što su im dali.
Doduše poslednji put tamo sam bio pre korone, pa me zanima koliko sada košta ovaj full riblji komplet sa gangovima?
Doduše poslednji put tamo sam bio pre korone, pa me zanima koliko sada košta ovaj full riblji komplet sa gangovima?
lami napisao: 11 Mar 2022, 10:51 Vodio poslovno ove nedelje na vecere kolege Saran i Langustu. Bas je prijala malo promena sa tovljenja prasetinom i jagnjetinom.
Par slika odatle.
Niko nije dobio zvezdicu za sad, samo tigar preporuku 

Zdravo, tkzv mediteranski meni je 7600.
Mesni meni su odvojeno fakturisali - pate od guscije dzigerice, rib eye stek sa guscjom dzigericom i biftek.
Pored toga su bili neki kolacici i sitna predjela pre ovq tri ganga..
Pica su im generalno malo skuplja.
Zanimljivo je otici, probati nesto drugacije, ali sam ipak vise za klasicniju varijantu restorana. Fora je sto sam pre 5 godine, maltene u dan, bio u Gustima mora na veceri dobrodoslice u firmu, pa sam razmatrao i njih, ali bi kod njih ceh bio sigurno preko hiljadarke.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Mesni meni su odvojeno fakturisali - pate od guscije dzigerice, rib eye stek sa guscjom dzigericom i biftek.
Pored toga su bili neki kolacici i sitna predjela pre ovq tri ganga..
Pica su im generalno malo skuplja.
Zanimljivo je otici, probati nesto drugacije, ali sam ipak vise za klasicniju varijantu restorana. Fora je sto sam pre 5 godine, maltene u dan, bio u Gustima mora na veceri dobrodoslice u firmu, pa sam razmatrao i njih, ali bi kod njih ceh bio sigurno preko hiljadarke.
Daj reci mi molim te koja to firma vodi zaposlene u Gušte Mora i Langust, čisto da pratim njihove oglase za posao
Svaka čast različitim ukusima i uz ogradu da sigurno 5 godina nisam bio u Guštima, otkad sam tamo video prvu garnituru SPS u društvu hostesa koje su kasnije našle uhljeb u MIP u doba Dačićevog ministrovanja, ali meni je Langust par klasa iznad Gušti koje su više seljački utovar dobrom hranom (ništa protiv toga) nego vrhunski, sofisticirani moderni restoran.

Svaka čast različitim ukusima i uz ogradu da sigurno 5 godina nisam bio u Guštima, otkad sam tamo video prvu garnituru SPS u društvu hostesa koje su kasnije našle uhljeb u MIP u doba Dačićevog ministrovanja, ali meni je Langust par klasa iznad Gušti koje su više seljački utovar dobrom hranom (ništa protiv toga) nego vrhunski, sofisticirani moderni restoran.
Eeee.
Najzesce je sto tad zvanicno nisam ni bio zaposlen, samo sam prihvatio ponudu, a i nisam bas cenio ribu i morske plodove, tako da se nisam odusevio. Tek par godina kasnije sam poceo da se otvaram malo i ka tom jelovniku.
Sto se tice atmosfere, slazem se, ne mogu se porediti, Langouste na Kosancicevom vencu, lep pogled, Gusti mora otprilike pored nekog vulkanizera, ali na oba mesta kvalitetna hrana.
Najzesce je sto tad zvanicno nisam ni bio zaposlen, samo sam prihvatio ponudu, a i nisam bas cenio ribu i morske plodove, tako da se nisam odusevio. Tek par godina kasnije sam poceo da se otvaram malo i ka tom jelovniku.
Sto se tice atmosfere, slazem se, ne mogu se porediti, Langouste na Kosancicevom vencu, lep pogled, Gusti mora otprilike pored nekog vulkanizera, ali na oba mesta kvalitetna hrana.
Danas sam bio u Piano Loco u Vojvode Stepe i baš razočaranje sa picom. Ne znam da li se zadesio kiks ali u Di Napoliju je tri puta lepše bez obzira što je različiti tip pice u pitanju.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Koje su vam najbolje mesare u BG?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Da li imate preporuku za klopu u ovom reonu iznad? Vidim da ima bas puno kafana. Neko mi je preporucio restoran Čačanin…