Detailing
Re: Detailing
jel i zimi vozite te od velura ili samo leti? 

Ja nemam od velura,ja imam standardne,on ima i vozi i zimi...
Isao je uvek logikom,ko ga jebe,ako se sjebe,ce ih zamenim
I sva sreca,nista im ne fali posle 4 godine...
Isao je uvek logikom,ko ga jebe,ako se sjebe,ce ih zamenim

I sva sreca,nista im ne fali posle 4 godine...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
extra
sad vise i ne razmisljam o onim ruznim gumenim...

sad vise i ne razmisljam o onim ruznim gumenim...
Re: AW: Detailing
Xepoj87 napisao:Auu brate,pa tebi onda bas prljav auto...Floyd napisao:Pa sad, nije bas tako.
Na pranje i usisavanje auta potrosim max 30 minuta a detailing koji ukljucuje rasklapanje pola auta, traje "malo" duze.
Bez sat i po vremena nema sile da sredim komplet auto...
Zato sam i odustao od tog akcijanja,te i ako imam svu opremu,perem u perionici...

Ja ni nemam prilike da ga toliko isprljam da bi trebao da ga cistim duze od pola sata...jedino ciscenje posle zime traje malo duze.
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel ovi tragovi nisu "nista strasno"?
http://i787.photobucket.com/albums/yy15 ... C_0844.jpg
EDIT: Napisite mi potreban pribor za rucno poliranje plastike na skuteru? Mislim na crveni deo plastike. I da li mogu sa necim da sredim ovu izbledelu crnu plastiku?

http://i787.photobucket.com/albums/yy15 ... C_0844.jpg
EDIT: Napisite mi potreban pribor za rucno poliranje plastike na skuteru? Mislim na crveni deo plastike. I da li mogu sa necim da sredim ovu izbledelu crnu plastiku?

To je slikano tokom rada 
Posle se ocisti ostatak paste, pa se nanosi jos finija, ili na kraju za uklanjanje holograma...
Kako je dobar auto :trljamoci: Enterijer je

Posle se ocisti ostatak paste, pa se nanosi jos finija, ili na kraju za uklanjanje holograma...
Kako je dobar auto :trljamoci: Enterijer je

- Gaginh0
NeeeexT? Crna plastika prvenstveno? Ima li joj spasa?
Doduse pola ovog "bledila" je prasina, ali i dalje je bleda...
Doduse pola ovog "bledila" je prasina, ali i dalje je bleda...
Nije bilo slike motora kada sam postovao, samo S 
Crvena je zagrebana do srzi, to ce morati da se farba. Poliranje moze da ublazis, al ono...
Crnu plastiku detaljno ocistis i kupis neki Vinyl gel, za nefarbane plasticne povrsine...

Crvena je zagrebana do srzi, to ce morati da se farba. Poliranje moze da ublazis, al ono...
Crnu plastiku detaljno ocistis i kupis neki Vinyl gel, za nefarbane plasticne povrsine...
- Gaginh0
Ma to gde se bukvalno vidi belo to cu da prelepim Gaginh0 folijom, nego ima milion tih sitnih ogreborina kao sto su bile na S, pa me interesuje da li se i plastika moze poliratu pastom za metal, tj. najobicnijom polir pastom, ili ide neka druga?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni lik stavio neki Meguiars conditioner za plastiku, kao zelena tovatna mast izgleda, ali evo posle 4 meseca i bar 30 puskiranja te plastike su i dalje sjajne, odbijaju vodu kao da su od voska, ne lepi se prasina za njih. On narucuje to iz UK, moze da ti poruci, ako hoces pitacu ga za cenu.
Neverovatno efikasna stvar i za sve plastike i gume na autu je potrosio jednu kafenu kasicicu kolicinski.
TT post.
Neverovatno efikasna stvar i za sve plastike i gume na autu je potrosio jednu kafenu kasicicu kolicinski.
TT post.
- Gaginh0
Ne znam koliko mi se isplati?
Posto skuter vec ima 11 godina od cega je bar 7-8 bio na najjacem suncu, plastika je dosta izbledela, prva pomoc je spred za kokpit, ali se posle par dana nahvata prasina, a kontam da je i ona malo kumovala izbledjivanju...
Posto skuter vec ima 11 godina od cega je bar 7-8 bio na najjacem suncu, plastika je dosta izbledela, prva pomoc je spred za kokpit, ali se posle par dana nahvata prasina, a kontam da je i ona malo kumovala izbledjivanju...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mislim da ovo nije skupo posto pakovanje nije veliko, verujem da je reda 1000 dinara. A trajace ti za taj skuter, Pola, i za sledeci auto.
TT post.
TT post.
- Gaginh0
* moj Polo je ceo u boji, bez crnih delova
Aj ako ti nije cimanje pitaj za cenu, ali nemoj da me drzis za rec da cu uzeti, posto cu imati dosta ulaganja u Scoot ovog proleca, planiram bas lepo da ga osposobim

Aj ako ti nije cimanje pitaj za cenu, ali nemoj da me drzis za rec da cu uzeti, posto cu imati dosta ulaganja u Scoot ovog proleca, planiram bas lepo da ga osposobim

Planiraj ti da ga vozis samo na dva tocka a ne na zadnjem. :-P
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2