Vožnja na ler je jako dobra stvar, samo su je malo obesmislili pojavom servo volana. Ugasiš motor i auto se kotrlja maltene besplatno.McGruja napisao:Ja ne bih vozio auto da imam potanje za ler
Moja rodbina je imala auto pre mene/moje porodice i od kako znam za sebe vozilo se na ler, gde god je teren dovoljno nagnut da bi se točkovi mogli kotrljati bez motora auto se obavezno gasio. Koliko puta se dešavalo da auto stane i da ne bi opet palio motor izilazili smo iz auta da malo poguramo dok dobije zalet i utrčavali opet unutra. Možda će neko misliti da izmišljam, ali tako se živelo. Nije bilo para za mirišljavu jelkicu, već bi pokupili neku bačenu pored puta da bi stojala na retrovizoru radi reda (da ne idem u offtopic).
Sad da se vratim na ovo "Ne bih vozio auto ako sam tolika sirotinja razmišljam o vožnji na ler" (ako sam te dobro razumeo). Mnogi od nas nemaju taj luksuz da se prosto otarase auta tek tako. Postoje roditelji koji zavise od tebe, što za golu egzistenciju što zbog zdravstvenih potreba. Bez tog jednog automobila život bi prosto prestao da funkcioniše normalno. Glupo je osuđivati na daljinu, što se kaže dok ne obuješ nečije cipele i lično osetiš kako živi.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока