Od polovine avgusta 2022. krenula je nova sezona britanske verzije Pimp My Ride :
Epizoda 1:
Epizoda 2:
Epizoda 3:
Epizode izlaze svakog petka na MTV UK youtube kanalu , po mom misljenju prvi auto odlicno uradjen .

Pimp My Ride
Pimp My Ride
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Pimp My Ride
Mislis na micubisi? Enterijer je katastrofa 

Motor bre  Koliko se secam onih americkih Pimp My Ride sa Xzibit nikad nisu nesto aspektovali performanse.
 Koliko se secam onih americkih Pimp My Ride sa Xzibit nikad nisu nesto aspektovali performanse.

Koliko se secam onih americkih Pimp My Ride sa Xzibit nikad nisu nesto aspektovali performanse.
 Koliko se secam onih americkih Pimp My Ride sa Xzibit nikad nisu nesto aspektovali performanse.Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

Ameri su gurali sve sto je mogo da se ubaci u auto i sto je bilo na trzistu dostupno, kao da im je to bio neki trening da vide sta sve moze i kako da se uradi na tako nekim krsevima da bi posle imali vise iskustva za neke ozbiljnije projekte.....90% kola je bila cista ciganija, mehaniku retko kad sta dirali, nakite auto plastikama, bojom i elektronikom i to je to a sto je neka trulezina ispod i sto se motor raspada nema veze, ili nam to nisu prikazivali u emisiji...,enterijeri takodje kiceraj tezak bili....bila je popularna emisija ali meni se retko sta iole svidelo sto su radili.

Bilo je dosta kontroverzi ok wcc, valjda su jednom od likova i pretili da ce da ga pretuku ako ne bude bio odusevljen pred kamerama. Onaj Mad Mike je u stvari samo glumac, nikad nije nista radio.
U svakom slucaju, svi, a posebno Exzibit su mi imali vise sarma i smeka od ove ebay ekipe.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

U svakom slucaju, svi, a posebno Exzibit su mi imali vise sarma i smeka od ove ebay ekipe.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Pa ono je bilo jasno da je shou, sve izlazirano, pitanje dal su ono stvarni vlasnici vozila ili samo uzeti da odglume kao i ona glupava odusevljenja ka vide auto ili kad onaj dodje da im kaze da njihov auto izabrali a cuo sam nesto da su propali tj firma WCC?