Od polovine avgusta 2022. krenula je nova sezona britanske verzije Pimp My Ride :
Epizoda 1:
Epizoda 2:
Epizoda 3:
Epizode izlaze svakog petka na MTV UK youtube kanalu , po mom misljenju prvi auto odlicno uradjen .
Pimp My Ride
Pimp My Ride
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Pimp My Ride
Mislis na micubisi? Enterijer je katastrofa 

Motor bre
Koliko se secam onih americkih Pimp My Ride sa Xzibit nikad nisu nesto aspektovali performanse.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ameri su gurali sve sto je mogo da se ubaci u auto i sto je bilo na trzistu dostupno, kao da im je to bio neki trening da vide sta sve moze i kako da se uradi na tako nekim krsevima da bi posle imali vise iskustva za neke ozbiljnije projekte.....90% kola je bila cista ciganija, mehaniku retko kad sta dirali, nakite auto plastikama, bojom i elektronikom i to je to a sto je neka trulezina ispod i sto se motor raspada nema veze, ili nam to nisu prikazivali u emisiji...,enterijeri takodje kiceraj tezak bili....bila je popularna emisija ali meni se retko sta iole svidelo sto su radili.
Bilo je dosta kontroverzi ok wcc, valjda su jednom od likova i pretili da ce da ga pretuku ako ne bude bio odusevljen pred kamerama. Onaj Mad Mike je u stvari samo glumac, nikad nije nista radio.
U svakom slucaju, svi, a posebno Exzibit su mi imali vise sarma i smeka od ove ebay ekipe.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
U svakom slucaju, svi, a posebno Exzibit su mi imali vise sarma i smeka od ove ebay ekipe.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Pa ono je bilo jasno da je shou, sve izlazirano, pitanje dal su ono stvarni vlasnici vozila ili samo uzeti da odglume kao i ona glupava odusevljenja ka vide auto ili kad onaj dodje da im kaze da njihov auto izabrali a cuo sam nesto da su propali tj firma WCC?