A većinu stvari koje smatram kao prednost androida, Vlada je već napisao u postu iznad.

I ja sam skoro presao, navikao se za dan iskreno, dobrodosao to the dark side.Vladapetr napisao: 03 Sep 2022, 01:04 Od danas sam tedka jednog Ajfona, ko hoće nek čestita
Prelomio sam jer im automatski backup navodno radi savršeno, a to me kod Androida izluđivalo. Uzeo sam 13 Pro, dvoumio sam se između njega i Pro Max i rekoh ovaj ću jer je vreme da polako smanjujem ekran. Prvi utisak je da sam se zajebao
Za sad se tek učim, ovo je maltene kao da prvi put uzimam telefon u ruke. Videćemo za neki dan kakvi su utisci.
Za moj Samsung na reklamaciji je klasična srpska priča: posle 7 dana sam dobio odgovor kako se reklamacija odbija jer nesaobraznost nije uočenaali će zbog poverenja i dobre prakse da proslede moj telefon na dodatno ispitivanje.
Znači, doneo sam telefon koji ne može da se upali i oni to nisu uočiliu stvari je fora da ovim postupkom kupe sebi još 30 dana da reše reklamaciju, jer ne stignu da je odrade u zakonskih 8 dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk