Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako ono piše na autobusima GSP-a, odustajanje nikad nije niti će biti opcija za Srbiju. Borićemo se i pobeditihavijer napisao:Bolje odustati ko voli android nema šanse da prihvati ograničenja ios-a.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Jel to sad predstavljeno kao revolucionarno rešenje u 2022 godini, jedno deceniju kasnije od androida:) pa ćemo to dodatno da naplate, kao i oduševljenje moje žene kad su skoro dobili vidžete na telefonu 1000€Geza napisao:Zar nije iPhone dobio mogućnost prikaza % napunjenosti baterije u poslednjem ažuriranju?
Našao.
Nije istina, to može odavno da se podešava, plus kad je multimedija na telefonu onda bočni taster podešava jačinu zvuka multimedije, kad nema multimedije, onda bočni taster podešava jačinu zvona..Gazu napisao:Ne koristim iPhone, ali i Android ima svojih gluposti. Recimo, od nekog momenta su počeli da smatraju da je telefon pre svega multimedijalni uređaj, a ne telefon, pa taster za jačinu tona po defaultu smanjuje zvuk aplikacija, a ne zvuk zvona. Za to drugo moraš da tapkaš po ekranu. Ozbiljan nedostatak u situacijama kad bi da ton smanjiš tokom sastanka ili čega god, ili možda i tokom vožnje. Ako su to popravili, neka me neko ispravi, ali to je definitivno tako u nekoliko uzastopnih verzija Androida!
Može na Androidu dosta toga ručno da se sredi, ali opet je kod iPhona pozitivna stvar što je sve relativno OK čim si kupio telefon i upalio. Kod Androida to mnogo zavisi od proizvođača telefona.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk