U ovako napisanom postu ne postoji problem.Saša napisao:Govorio sam za sebe, ne znam gde si se ti tu prepoznao da sam ti ja nešto "određivao". I kome šta ja mogu da određujem?
Meni je sasvim dovoljan pogled na ikonicu baterije da imam dovoljan uvid koliko je još ostalo. A ako mi je baš bitno da znam i tačan procenat - lepo povučem prstom na dole po ekranu i vidim ga. Šta je u tome problem? Meni nije zaista. I to je sve.
U onim gore onomatopejama idolopoklonstva od kojih bi se zacrveneo i Stiv Džobs lično, ima.
Suština je da za tonu stvari na telefonu ja imam potrebu (opravdano ili ne, moja je stvar) a neko drugi nema. Važi i obratno.
Onda dođu glavonje iz Apple i odrede za čime imam pravo da osetim potrebu, pa ako to nisu sami odradili barem dozvole programerima da za to naprave aplikacije. Finale i ono što najviše smeta ste vi sektaši, koji te debilne odluke branite kao da ste učestvovali u njihovom donošenju i utkali sate svog rada u njihovu implementaciju.
Sreća pa je sms maltene istorija i malo ko ga koristi, bio bi piš živi da u 2022. čitamo objašnjenja zašto iPhone i dalje nema Delivery report za sms.
Sent from my iPhone using Tapatalk