Prvo, ta opcija radi kad je broj telefona u tekstu poruke napisan po ps-u, bez crtica razmaka i slično. Kad nije, možeš da se slikaš.
I na snimku koji si tako slavodobno okačio je broj iznad onog na koji si kliknuo - mrtav
Bio sam u Bosni, čovek mi je poslao broj iz svog imenika, dakle bez pozivnog broja za Bosnu.
Treba da editujem broj koji je poslao, obrišem nulu i upišem +387 ispred broja.
Ne možeš da selektuješ samo taj broj u Viber poruci, jedina opcija je da iskopiraš celu poruku.
Maltene svaki Android ili aplikacija za dialer to radi automatski, pa kad iskopiraš tekst sa slovima i brojem i pejstuješ u dialer, izbaci samo broj jer je valjda jasno da niko ne poziva slova.
Svima jasno, osim Glavnom Guruu Epla. Kad onu poruku iskopiram, dobijem ovo:
Šta sad, obrisaću sve pre i posle broja pa će to biti ok. I sad ide finale:
Editovanje broja pre poziva? Ne postoji. Bukvalno ne postoji

pa jbt.
Morao sam da diktiram ženi broj, pa onda ona meni. Jer sam prvo probao da ga sam upišem šaltajući između ekrana ali sam promašio jednu cifru i to ne mogu da izmenim. JER EDIT BROJA PRE PONOVNOG ZVANJA NE POSTOJI
A 3rd party dialer koji valja neću ni naći, jer je Glavni Guru rekao da je ovaj sasvim dobar i bolji nam ne treba.
Ne sme niko osim Epla da ti vidi listu poziva, to je srž čovekove intime. Ko ti to zna, drži te u šaci
Sent from my iPhone using Tapatalk