DukeNS napisao: 13 Sep 2022, 01:44
Nebitna je svrsishodnost saveta (posto pretpostavljam koji ce biti tvoj odgovor u vezi sa gore postavljenim)
Ne možeš da odoliš, čak ni kad ti se nacrta. A sad nastavi da “piskaraš”…
DukeNS napisao: 13 Sep 2022, 01:44
Nebitna je svrsishodnost saveta (posto pretpostavljam koji ce biti tvoj odgovor u vezi sa gore postavljenim)
komentar: Ovo je glupost, nemam procenat napunjenosti baterije na ekranu.Gazu napisao: 13 Sep 2022, 09:43 @Vladapetr Stvarno je u meni utisak da si se više fokusirao na priču da iOS ne valja, a savete kako sebi da olakšaš kao da nisi ni primetio.
Da, razne stvari na tom sistemu su glupe, ali tako je i sa svakim operativnim sistemom - svaki ima svoje neke gluposti. Jedino što možemo je da se prilagodimo. Svi ti samo pomažu kako da tebi bude lakše, a ne sa ciljem da bi te ubedili da je dobro nešto što nije dobro.
I još jednom, ja sam na tvoje "dobronamerne" komentare odgovorio ali to (opet) nisi pročitao:DukeNS napisao:Ne možeš da odoliš, čak ni kad ti se nacrta. A sad nastavi da “piskaraš”…DukeNS napisao: 13 Sep 2022, 01:44
Svakako, i dalje sam ti zahvalan na dobronamernoj psihoanaliziVladapetr napisao: 13 Sep 2022, 08:24 Ne saslušati sagovornika je osnovno nepoštovanje, i ti već nekoliko puta piskaraš a da nisi pročitao/razumeo ono što komentarišeš. Pisanje tek da bi se pisalo ili neko skinuo sa dnevnog reda, ali u pitomom tonu i bez teških reči, nije znak dobronamernosti.![]()
Naglasak je na moraš, pošto se podrazumeva da možeš. Za uključivanje te opcije je bilo potrebno značajno manje mozganja i programiranja nego za tonu drugih stvari koje besprekorno rade na IOS-u, što znači da ih je stoleo bojko da to ljudima omoguće (nisu fabrički, a ne daju ni drugima da to aplikacijom odrade). Otuda i moj početni komentar od pre neki dan, da je fascinantno šta su sve uskratili a korisnici to trpe i sa osmehom prihvataju.cozmo napisao:Android nema fabricki mogucnost da stavljas vise widgeta na lock screen... uveli su sa verzijom 4.2 pa ukinuli sa verzijom 5.0. Samsung ima nesto osakaceno, ali za bilo koji drugi fon moras da skines aplikaciju za to. To je opcija na koju sam mislio, inace lock screen si svakako mogao da definises i menjas normalno.napisao:Vladapetr post_id=1048877 time=1663017381 user_id=729]
U drugoj polovini 2022. godine je stiglo ovo unapređenje? Pa to treba dobro zaliti!
Vladapetr napisao: 13 Sep 2022, 09:47
Svakako, i dalje sam ti zahvalan na dobronamernoj psihoanalizi![]()
Pa Android je to uskratio korisnicima, pa moraju da imaju app vec 8 godina unazad a i ta opcija je trajala tipa godinu dana (od androida 4.2 do 5.0). Dakle i oni se ponasaju debilno svakako.Vladapetr napisao: 13 Sep 2022, 09:47 Naglasak je na moraš, pošto se podrazumeva da možeš. Za uključivanje te opcije je bilo potrebno značajno manje mozganja i programiranja nego za tonu drugih stvari koje besprekorno rade na IOS-u, što znači da ih je stoleo bojko da to ljudima omoguće (nisu fabrički, a ne daju ni drugima da to aplikacijom odrade). Otuda i moj početni komentar od pre neki dan, da je fascinantno šta su sve uskratili a korisnici to trpe i sa osmehom prihvataju.