Evo sa kakvim se predznanjem dolazi na forum.

Neskica napisao:Kad ovo vidi Misha
BAJKER napisao:Ma ovaj se ne racuna ovaj je 2WD
Ja se ne slazem sa ovom konstatacijom. Mislim da je pokusao izbeci Deda Mraza i da je zbog toga sleteo sa puta.trojanac napisao:Otkud znaš da je 2WD, možda baš nije, pa se malo previše čovek zaleteo, misleći da je svemoćan sa 4WD
Misliš da je lako postati moderator na Garažiperfiko napisao:![]()
Evo sa kakvim se predznanjem dolazi na forum.
Juče umalo i meni to da se desi. Naime, nisam uterao Punta kod kolege u onu podzemnu garažu jer je ovog puta i ispred zgrade bilo mesta da se parkira, uveče dolazimo iz Beograda kad ono snega na krovu, vetrobranu i haubi koliko voliš, a brisači i deo izmađu vetrobrana i haube potpuno zamrzao, 10 cm rastopljenog snega pa zaledilo. Gledam sad odakle toiliki sneg, auto je bio potpuno čist i suv kada sam ga ostavio, nije padalo ništa, da li je neko nabacao na kola u besu što sam tu parkirao (ne smetam nikom, ali sam možda zauzeo mesto nekom ko nema garažu ili rezervisano parking mesto tu na platou), ili je možda neko čistio kakvu terasu iznad auta, no parkirao sam baš na delu gde nema terasa. Verovatno palo sa krova. Srećom pa nema nikakvih oštećenja ili ulubljenja... Zato sam jutros ponovo sjurio dole u podzemnu, više tu ne parkiram...nuk napisao:Samo da skrenem paznju da vodite racuna prilikom kretanja i parkiranja na trotoarima, padaju ledenice i nagomilan sneg.
Neki dan se krecem Hadzi- Rumivovom u Novom Sadu i sa zgrade prekoputa sleti snezna ploca bukvalno, sirine bar 5m, takvu je detonaciju to proizvelo da sam siguran da je palo na nekoga, ubilo bi ga.
Sinoc u Trnskoj na Vracaru, nadjem parking mesto i kada sam izasao iz kola, pogledam gore i vidim da taj isti snezni nanos viri jedno pola metra sa zgrade i odmah preparkiram auto. Posle sat vremena prodjem tuda i vidim dva demolirana automobila, XM sa polomljenim staklima i Doblo koji je nesto bolje prosao, koliko sam video, samo brisaci su mu stradali.
bice da je to, mr. big nam ga daje onako filigranskiStjepa napisao: Ili te zaista nisam razumeo ili si ti na jedan drugaciji nacin hteo da pohvalis svoje vozilo pred nama, u fazonu "na znam dali ovako treba, al recite mi vi da je savrsen"".
Jedan lik sa Škoda foruma, inače mislim da je nešto elektrotehničke struke, ne znam tačno, kaže da je pre hladnog paljenja, tj. kada je auto dugo stajao na minusu, dobro upaliti poziciju ili ventilator kabine ma minut da bi se "razbudio" aku i onda kao bolje startuje.trojanac napisao:Juče smo palili kumov Stilo JTD na kablove. Nije paljen više od mesec dana, pa još ova zima, jedva smo probudili akumulator, da zavergla. Ali kad je sastavio, upalio odmah i osim "traktorskog" zvuka koji je karakterističan za dizele, ništa neobično se nije čulo. Videćemo za mesec dana opet.
Uroš S. napisao:
Jedan lik sa Škoda foruma, inače mislim da je nešto elektrotehničke struke, ne znam tačno, kaže da je pre hladnog paljenja, tj. kada je auto dugo stajao na minusu, dobro upaliti poziciju ili ventilator kabine ma minut da bi se "razbudio" aku i onda kao bolje startuje.