Stigla zima...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Stigla zima...
Kakvo danas ludo vreme u NS-u, jel neko primetio? U jednom momentu snežna mećava sa krupnom kišom, onda izađe sunce, pa posle mi klinci kažu opet bio sneg (uveče)... Nisam izlazio ceo dan, nemam ni volje nešto. Mrzim zimu... 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mrzim vetar. Glava me zabolela dok sam isao bukvalno do auta i kontra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas je ludo (ne)vreme, pola terase mi ispremestalo, cak je za malo srusen i ormaric neki. Ja se zainatio da idem na plac danas da radim, ali ne vredi, odlazem.
muvam se nesto oko kola po dvoristu, onako fino vreme i sunce se promalja, u roku od maksimum 2min, crno nebo pocinje takav vetar da duva i nosi svasta nesto po dvoristu, kisa, sneg, ne znam ni ja, traje sve 5min i opet se kao razdani, sve se smiri i nastavi sa kisicom kao da nista nije bilo.
Nestala struja, pre desetak minuta, ali sve na seckanje. Taman da crkne nešto od aparata.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bio malopre napolju, Bulevar kod Cvetka, nosi vetar, probija kosti ladnoća.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Drugar stoji u koloni prema Kopu, par vozila zaglavljeno kod Jarma.
https://www.infokop.net/press/preporuka ... l#pc_76331
https://www.infokop.net/press/preporuka ... l#pc_76331
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ne kontam ovaj komentar iz članka...
To tu šta naplaćuje tačno? Naplate ti da ti namontiraju lanac ako sam ne znaš? Jel bi ovaj hteo da krene na planinu bez da zna da namontira lanac, a da mu ih, ako zagusti, montira neko drugi za dž?
Savet...Angažujte drugo preduzeće da održava taj pravac i sprečite naplaćivanje montaže lanaca na tom pravcu, pa će prilazi biti čisti kao na Alpima...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To su fini ljudi koji su uvek spremni da namontiraju lance, a imaju ih i u najam, za prodaju i sl.
TapaT
TapaT
Ljudi krenuli sa letnjim gumama na Kop, ili bez lanaca... piše negde zbog neadekvatne opreme.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
To je uvek opravdanje, realnost je da danas duva jak vetar i tad se na jarmu lako stvore nanosi i dzaba onda zimska oprema.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Probio se drugar na kraju, ali je proveo par sati u mestu. Vozi novi QQ sa skoro punom opremom, pominjao sam taj auto na forumu. Pitam ga koliko mu je značio 4x4, kaže pa, ok je to, ali su grejana sedišta zakon 
A ima i grejače šoferke, ali je ipak morao s vremena na vreme da izlazi da čisti jer je samo navejavalo.

A ima i grejače šoferke, ali je ipak morao s vremena na vreme da izlazi da čisti jer je samo navejavalo.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Al ovo za lance, kad si krenuo na Kop, pa bez lanaca, ili bez da si studirao kako da ih montiraš... Pa treba da budeš srećan ako nađeš nekog i za pare da ti ih namontira.
Stigla zima...
Ima ih sto namerno zaustavljaju automobile na pola uzbrdice pa onda nude montazu lanaca kad auto ne moze da krene.
Al ovako kad je malo vece nevreme zna policija da stoji na prilazima kopaoniku i ne pusta vozila da krenu dalje bez lanaca.
Al ovako kad je malo vece nevreme zna policija da stoji na prilazima kopaoniku i ne pusta vozila da krenu dalje bez lanaca.