U SNNP mobilnoj app me je sacekalo ovo obavestenje o "privilegovanom pranju" po ceni jedne crvene. Cisto da obavestim Nislije ovde, a ostale kolege da pitam da li su u drugim gradovima imali iskustva sa ovom uslugom NIS-ovih pumpi posto to do sada nisam probao? Kad je vec crvena u pitanju, probacu makar jednom, jer ako vredi uopste, onda valja probati sada na pocetku, a posle par meseci vec ce biti beton kvalitet bez obzira sto je u pitanju automatsko pranje...
Najveca nebuloza je naravno sto se pranje iskljucivo vrsi radnim danima 9-17h, ali rekoh jednom makar cu ispostovati ovu proceduru i otici da odradim ovo "kompletno unutrašnje i spoljašnje pranje, prebrisavanje i usisavanje + kafica"

.
U pitanju je automatsko pranje, ali ocigledno manuelno usisavanje

. Nije mi bas najjasnije kako se izvodi "unutrasnje pranje" jer nigde ne pominju ovu uslugu na linku:
https://www.nisgazprom.rs/benzinske-sta ... uto-pranje
Pa ako je neko probao nesto od ovih usluga, neka podeli sa ostalima. Jednom sam hteo da probam kod njih automatsko pranje, ovaj prvi program za 350 kinti, ali pranje na zetone u drugim perionicama me izadje max. 300 kinti kad je bas uprljan auto, mahom 200 kinti koje pokriju potpuno spoljasnje pranje, a auto usisavam redovno sam pa jos uvek nisam probao da li vrede ove NIS-ove usluge i automatske perionice po ugledu na inostranstvo...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk