Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Re: Kompjuterske igre

Post od Bogdan »

Sinisa G. napisao:Slika

Slika
Koji je to volan?
Thrustmaster T300?

Ford S-Max 2,5t

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

grujicd napisao:Koliko ti prija igranje u HDR? Koliko sam skapirao HDR u stvari nudi da svetli delovi bljesnu dosta više nego na standardnom monitoru. A to mi zvuči kao nešto zanimljivo da vidiš na kratko, a ne da igraš tako satima. Ili grešim? Nisam još video uživo.
Pa nije bas samo to. Celokupna slika je daleko bolja, pogotovo sto ja vec 5 godina koristim oled tv kao monitor, gde hdr posebno dolazi do izrazaja.

Probacu da ti uslikam telefonom razliku u prikazu obicnog dela igre, da nije sunce koje te sibne po ocima :) Valjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

@Bogdan
150

Nisam nesto preterano zadovoljan.
Pregrubo udara kontru, pa je osjecaj kao kad
stojadinu ode trap, pa ga hvatas po putu.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Znam imao sam ga godinu dana skoro, sluzio je...
Pre par meseci sam uzeo T300 i Ferrari wheel volan, i mogu reci da je uzivanje mnogo bolje...
Trebao bi da predjes na t300 nema greske za te pare... To jest ne znam kako se krecu cene kod tebe... Slika

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:

Post od Sinisa G. »

Slika
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Odlicna cena, moj savet ukoliko cesto vozis, kupuj.
Jel imas i Rig (sediste)?

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Xepoj87 napisao: 24 Feb 2023, 12:48 Probacu da ti uslikam telefonom razliku u prikazu obicnog dela igre, da nije sunce koje te sibne po ocima :) Valjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.
Nemoj da se cimaš, teško da će tako kroz mobilni i forum moći nešto da se vidi. Više me zanima iskustvo na par sati takvog gejminga, da li trebaju naočare za sunce kad ti dođe outdoor scena :)
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:

Post od Sinisa G. »

Bogdan napisao: 24 Feb 2023, 13:45 Odlicna cena, moj savet ukoliko cesto vozis, kupuj.
Jel imas i Rig (sediste)?

Ford S-Max 2,5t
Nemam, a i slabo igram.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Onda sve ok, dovoljan je za to i T150

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Mi GT7 vozimo sa Logitech G29, lepo me znoj oblije kad odvezem 10 krugova, ne smem ni da pomislim kako bi izginuo da treba da vozim trku od 60 minuta.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Eh... Ja redovno vozim online F1 ligu, jednom nedeljno oko nekih 35 krugova plus kvalifikacije itd... Treba nekih manje vise 2 sata. A bude tu i u toku nedelje trening trke vezbanje itd...
Tesko sa vremenom, ali nadje se vreme i za taj hobi.
Imam sediste Playseat Evolution i kao sto sam napisao T300 sa Ferrari volanom, i zaista uzivam.
U planu je novi Rig sediste Next Level racing F-GT ili playseat formula i volan Ferrari SF1000, otom potom...
Slika 1 Next Level racing F-GT
Slika 2 Playseat F1

Ford S-Max 2,5t

SlikaSlika
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

grujicd napisao: 24 Feb 2023, 13:52
Xepoj87 napisao: 24 Feb 2023, 12:48 Probacu da ti uslikam telefonom razliku u prikazu obicnog dela igre, da nije sunce koje te sibne po ocima :) Valjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.
Nemoj da se cimaš, teško da će tako kroz mobilni i forum moći nešto da se vidi. Više me zanima iskustvo na par sati takvog gejminga, da li trebaju naočare za sunce kad ti dođe outdoor scena :)
Igranje na Oledu kada upali HDR je fantazija.

Inace moj LG C1 Oled posle nesto vise od dva meseca isao na reklamaciju. Pojavili se mrtvi pikseli. Ovi iz LG-a su ispali supci, skinuli me kao jbg to je u fabrickoj toleranciji :glavomuzid:
Zahvaljujuci coveku iz radnje gde sam kupio TV prihvacena mi reklamacija. Sreca pa nisam kupio TV preko Madjarske, mogao bih samo da gledam u te mrtve piksele i placem
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Bogdan napisao:Eh... Ja redovno vozim online F1 ligu, jednom nedeljno oko nekih 35 krugova plus kvalifikacije itd... Treba nekih manje vise 2 sata. A bude tu i u toku nedelje trening trke vezbanje itd...
Tesko sa vremenom, ali nadje se vreme i za taj hobi.
Imam sediste Playseat Evolution i kao sto sam napisao T300 sa Ferrari volanom, i zaista uzivam.
U planu je novi Rig sediste Next Level racing F-GT ili playseat formula i volan Ferrari SF1000, otom potom...
Slika 1 Next Level racing F-GT
Slika 2 Playseat F1

Ford S-Max 2,5t

SlikaSlika
Ti bi onda trebao da kreneš i na volane sa direct drajvom umesto ove što idu na kaiševe i zupčanike. Biće ti mnogo bolji osećaj. Samo cena može da bude problem.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Znam, problem i jeste cena... Preskupo je to sve, bas bas...

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Da se nadovezem sto se tice Rig sedista i DD volana, gledam ja to vec odavno, ali stvarno su cene velike, jasno znam sta valja, Fanatec je tu u samnom vehu sto se tice za playstation.
Skupa zajebancija, ne moze se sve...
I recimo, da polovno kupim sve, sto se tice komplet volana, treba nekih sigurno 800€...a iskreno ne ide onda ovaj moj Rig playstation evolution uz to, tu onda treba nesto bas bas dobro da ide sve u kompletu, i lako se dodje onda do cifre od minimum 1500€, za polovno, o novom necu ni da razmisljam.
Zato ce verovatno u neko dogkedno vreme da se kupi next level racing F-GT Rig i thrustmaster SF1000, naravno, opet polovno sve jer moze da se nadje sve zajedno za nekih max 400 €... A posle da prodam moj playseat evolution i ovaj Ferrari wheel...

Ford S-Max 2,5t

Odgovori