Koji je to volan?
Thrustmaster T300?
Ford S-Max 2,5t
Pa nije bas samo to. Celokupna slika je daleko bolja, pogotovo sto ja vec 5 godina koristim oled tv kao monitor, gde hdr posebno dolazi do izrazaja.grujicd napisao:Koliko ti prija igranje u HDR? Koliko sam skapirao HDR u stvari nudi da svetli delovi bljesnu dosta više nego na standardnom monitoru. A to mi zvuči kao nešto zanimljivo da vidiš na kratko, a ne da igraš tako satima. Ili grešim? Nisam još video uživo.
Nemoj da se cimaš, teško da će tako kroz mobilni i forum moći nešto da se vidi. Više me zanima iskustvo na par sati takvog gejminga, da li trebaju naočare za sunce kad ti dođe outdoor scenaXepoj87 napisao: 24 Feb 2023, 12:48 Probacu da ti uslikam telefonom razliku u prikazu obicnog dela igre, da nije sunce koje te sibne po ocimaValjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.
Nemam, a i slabo igram.Bogdan napisao: 24 Feb 2023, 13:45 Odlicna cena, moj savet ukoliko cesto vozis, kupuj.
Jel imas i Rig (sediste)?
Ford S-Max 2,5t
Igranje na Oledu kada upali HDR je fantazija.grujicd napisao: 24 Feb 2023, 13:52Nemoj da se cimaš, teško da će tako kroz mobilni i forum moći nešto da se vidi. Više me zanima iskustvo na par sati takvog gejminga, da li trebaju naočare za sunce kad ti dođe outdoor scenaXepoj87 napisao: 24 Feb 2023, 12:48 Probacu da ti uslikam telefonom razliku u prikazu obicnog dela igre, da nije sunce koje te sibne po ocimaValjda ce moci barem deo razlike da prikaze, jer to nije bas realno moguce preneti na SDR.
![]()
Ti bi onda trebao da kreneš i na volane sa direct drajvom umesto ove što idu na kaiševe i zupčanike. Biće ti mnogo bolji osećaj. Samo cena može da bude problem.Bogdan napisao:Eh... Ja redovno vozim online F1 ligu, jednom nedeljno oko nekih 35 krugova plus kvalifikacije itd... Treba nekih manje vise 2 sata. A bude tu i u toku nedelje trening trke vezbanje itd...
Tesko sa vremenom, ali nadje se vreme i za taj hobi.
Imam sediste Playseat Evolution i kao sto sam napisao T300 sa Ferrari volanom, i zaista uzivam.
U planu je novi Rig sediste Next Level racing F-GT ili playseat formula i volan Ferrari SF1000, otom potom...
Slika 1 Next Level racing F-GT
Slika 2 Playseat F1
Ford S-Max 2,5t