Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Momčilo »

Huawei Nova 5t ili Honor 20. To su isti telefoni. Ja koristim vec 3 godine i prezadovoljan sam.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

dzonic87
Reactions:
Pridružio se: 05 Okt 2016, 18:53
Garaža: Hyundai Tucson 2.0crdi (2016, 4wd)

Post od dzonic87 »

Nova 5T je stvarno odličan telefon. Još uvek njega koristim kao primarni jer su mi banking aplikacije i sve ostalo povezani na isti, a neke sisteme je 'pain in the ass' prebaciti na novi uređaj

Huawei pravi(o) iznenađujuće dobre uređaje - taj telefon je bio niža srednja klasa pre 4god, a još uvek radi neverovatno dobro (jedino mi je baterija slabija i ekran polomljen )
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Supruga koristi Honor 20 star skoro četiri godine i telefon i dalje radi odlično i drži dobro bateriju, samo ga nisam odavno video novog u prodaji jer je ipak reč o starijem modelu.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Velika steta za Huawei sto su ih sjebali sa Google servisima, inace su bili top telefoni, ali eto... Steta bas...

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Ne samo to, sada kada sam bio u USA, ovamo gde sam bio smešten oni koji su imali telefone kineskih proizvođača nisu mogli da se loguju na WiFi mrežu.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

Prokleta je Amerika... Itd

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Koliko sam ispratio, nije više store toliki problem. Bilo je skoro na Benchu nešto.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Mobilne telekomunikacije

Post od Saša »

Prošle godine u USA sam kupovao u Verizonu 3 SIM kartice za sebe i kolege i dvojica sa Huawei telefonima uopšte nisu mogli da ih koriste a štaviše čak ni meni nisu mogli da aktiviraju karticu u mom iPhonu 13 jer je sistem izgleda prepoznavao telefon da je za evropsko tržište pa su ih aktivirali u jednom od svojih telefona i tek sam onda mogao da ih koristim normalno. A tek cena: 3 pripaid kartice, jedna sa 16 i dve po 8 GB Interneta i neograničenim pozivima su me izašle skoro 250 dolara. Naplaćuju i aktivaciju od 35 dolara po kartici (nema veze gde su je aktivirali, da ne pomislite da je zbog toga, to je prosto cena tog paketa). A meseca ranije u Belgiji kupim dve kartice sa većom količinom Neta (i to na jedan pasoš) za po 11 evra ( u Italiji još koji mesec ranije kartica sa 100 GB Neta - 24 evra). Sve u svemu, nisam stekao neki “vau” utisak o toj Americi, i o njihovoj telefoniji i generalno, Imaju oni mnogo toga i dalje da zavide Evropljanima.

Btw. poručen nov Redmi Note 10 PRO 6/128 GB u bronze boji za 210 evra, hvala na pomoći. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Samo da nije za tržište Indije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Mojoj mami za vikend ukrali u supermarketu samsung A21s.Sad joj trazim nesto slicno da bi se lakse navikla na novi telefon.Kakav je ovaj A13 sa 4/64 GB?

Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi

Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Prošlo je vreme navikavanja na novi telefon kada svi koriste isti/sličan softver. Pogotovu ako opet uzmeš samsung mislim da ništa neće da bude drugačije.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Ma jasno mi je to,ne bi bio problem meni i tebi ali cim je neko 70+ onda moram i na to da mislim inace ce me zvati 5 puta dnevno da mi kaze kako sad nešto nije kao na starom telefonu.Matori ima Huavei i njemu odgovara ali ona je bas komplikovana.
Kakv je ovaj A13 u odnosu na A21s?

Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi

Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
noodles
Reactions:
Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Post od noodles »

Saša napisao: 04 Apr 2023, 07:11 Prošle godine u USA sam kupovao u Verizonu 3 SIM kartice za sebe i kolege...
Apropo kupovine kartica... negde naleteh na kupovinu eSIM kartica, sajt https://sparks.travel/
Ne znam da li je neko to koristio, i da li je pouzdano, ali deluje vrlo elegantno, za one koji imaju telefon koji podržava eSIM.
Mislim da imaju za ceo svet, raznorazni paketi i sl.
Kupiš, dobiješ na mail QR kod i ćao :)
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ima rešenje i za ne ESIM telefone. Kupi se SIM na koji se ubaci ESIM.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

https://esim.me/

Može svaki da podržava uz manju doplatu. :) Kome treba eSIM, ne mora nužno da juri model sa eSIM ako mu nešto drugo više odgovara. Koliko sam video do 15 eSIM kartica podržava ova najjača.
Odgovori