Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Huawei Nova 5t ili Honor 20. To su isti telefoni. Ja koristim vec 3 godine i prezadovoljan sam.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Nova 5T je stvarno odličan telefon. Još uvek njega koristim kao primarni jer su mi banking aplikacije i sve ostalo povezani na isti, a neke sisteme je 'pain in the ass' prebaciti na novi uređaj
Huawei pravi(o) iznenađujuće dobre uređaje - taj telefon je bio niža srednja klasa pre 4god, a još uvek radi neverovatno dobro (jedino mi je baterija slabija i ekran polomljen
)
Huawei pravi(o) iznenađujuće dobre uređaje - taj telefon je bio niža srednja klasa pre 4god, a još uvek radi neverovatno dobro (jedino mi je baterija slabija i ekran polomljen

- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Supruga koristi Honor 20 star skoro četiri godine i telefon i dalje radi odlično i drži dobro bateriju, samo ga nisam odavno video novog u prodaji jer je ipak reč o starijem modelu.
Velika steta za Huawei sto su ih sjebali sa Google servisima, inace su bili top telefoni, ali eto... Steta bas...
Ford S-Max 2,5t
Ford S-Max 2,5t
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Ne samo to, sada kada sam bio u USA, ovamo gde sam bio smešten oni koji su imali telefone kineskih proizvođača nisu mogli da se loguju na WiFi mrežu.
Prokleta je Amerika... Itd 

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Koliko sam ispratio, nije više store toliki problem. Bilo je skoro na Benchu nešto.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mobilne telekomunikacije
Prošle godine u USA sam kupovao u Verizonu 3 SIM kartice za sebe i kolege i dvojica sa Huawei telefonima uopšte nisu mogli da ih koriste a štaviše čak ni meni nisu mogli da aktiviraju karticu u mom iPhonu 13 jer je sistem izgleda prepoznavao telefon da je za evropsko tržište pa su ih aktivirali u jednom od svojih telefona i tek sam onda mogao da ih koristim normalno. A tek cena: 3 pripaid kartice, jedna sa 16 i dve po 8 GB Interneta i neograničenim pozivima su me izašle skoro 250 dolara. Naplaćuju i aktivaciju od 35 dolara po kartici (nema veze gde su je aktivirali, da ne pomislite da je zbog toga, to je prosto cena tog paketa). A meseca ranije u Belgiji kupim dve kartice sa većom količinom Neta (i to na jedan pasoš) za po 11 evra ( u Italiji još koji mesec ranije kartica sa 100 GB Neta - 24 evra). Sve u svemu, nisam stekao neki “vau” utisak o toj Americi, i o njihovoj telefoniji i generalno, Imaju oni mnogo toga i dalje da zavide Evropljanima.
Btw. poručen nov Redmi Note 10 PRO 6/128 GB u bronze boji za 210 evra, hvala na pomoći.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Btw. poručen nov Redmi Note 10 PRO 6/128 GB u bronze boji za 210 evra, hvala na pomoći.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo da nije za tržište Indije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Mojoj mami za vikend ukrali u supermarketu samsung A21s.Sad joj trazim nesto slicno da bi se lakse navikla na novi telefon.Kakav je ovaj A13 sa 4/64 GB?
Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi
Volvo XC90 II D4
Prošlo je vreme navikavanja na novi telefon kada svi koriste isti/sličan softver. Pogotovu ako opet uzmeš samsung mislim da ništa neće da bude drugačije.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Ma jasno mi je to,ne bi bio problem meni i tebi ali cim je neko 70+ onda moram i na to da mislim inace ce me zvati 5 puta dnevno da mi kaze kako sad nešto nije kao na starom telefonu.Matori ima Huavei i njemu odgovara ali ona je bas komplikovana.
Kakv je ovaj A13 u odnosu na A21s?
Kakv je ovaj A13 u odnosu na A21s?
Volvo XC90 II D4
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Apropo kupovine kartica... negde naleteh na kupovinu eSIM kartica, sajt https://sparks.travel/Saša napisao: 04 Apr 2023, 07:11 Prošle godine u USA sam kupovao u Verizonu 3 SIM kartice za sebe i kolege...
Ne znam da li je neko to koristio, i da li je pouzdano, ali deluje vrlo elegantno, za one koji imaju telefon koji podržava eSIM.
Mislim da imaju za ceo svet, raznorazni paketi i sl.
Kupiš, dobiješ na mail QR kod i ćao

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Ima rešenje i za ne ESIM telefone. Kupi se SIM na koji se ubaci ESIM.
https://esim.me/
Može svaki da podržava uz manju doplatu.
Kome treba eSIM, ne mora nužno da juri model sa eSIM ako mu nešto drugo više odgovara. Koliko sam video do 15 eSIM kartica podržava ova najjača.
Može svaki da podržava uz manju doplatu.