Trebao sam ovo bez sredstva da operem pa da ti slikam dal je sve skinuto. Sledeca situacija ti snimam samo puska i vruca voda
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1nidza napisao:Koja nauka, a niko neće da proba drugu perionicu. Ne mora da se približi puška, sve to ide lako sa propisne razdaljine. Ptičja govna su gora od toga, pa i to skida lagano.
Ma, da.Gaginh0 napisao:Sta radiš, naprskaš pre pranja u samouslužnoj perionici, ili?
I ja bih preporučio da se radi po jedna ili dve felne u jednom cugu. Prethodnih mesec, mesec i po dana sam trošio onaj nahvaljeni Detail IR Iron. Uvek na puške idem sa parkinga ispred zgrade, udaljeno od mene 200-300m, znači felne hladne. Iron sam prskao na sve 4 felne odjednom. Kad završim sa poslednjom, na prvoj i drugoj već krenulo da se suši, pretvara se u neko belo mleko.sebekkg napisao: 02 Maj 2023, 22:26 Tako je. Isprskaš jednu ili dve felne u jednom "naletu", sačekaš malo da deluje i onda dobro ispereš. Samo nemoj da dozvoliš da se osuši.
moze i na lak, da skine kocionu prasinu prije poliranja (kemijska dekontaminacija)Dare4x4 napisao: 02 Maj 2023, 20:31 Ovo samo za felne?
Ima li neko da preporuči sredstvo koje je 100% bezbedno po lak i plastike, a koje može da skine skoro svu prljavštinu bez sunđera? Nešto kao aktivna pena sa samouslužne ili neki beskontaktni šampon ali da je provereno i bezbedno. Penu sa samouslužne sam, inače, jednom isprobao i neću više nikad...