Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Sociopata ne može da ne povređuje druge ljude, samo je pitanje štete koju prouzrokuje. Društvo treba da bude sposobno da proceni da li ima korist od njega neku, i da li opravdava štetu koja je sastavni deo njih.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ja iskreno verujem da njega neće da "puste" na slobodu, bar ne u skorije vreme.
Ovo što je on uradio, zaslužuje da se nađe rupa u zakonu.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Ovo što je on uradio, zaslužuje da se nađe rupa u zakonu.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Komšija mi je dobar drugar i kolega sa specijalizacije sa ocem malog ubice. Kaze, sjajna porodica, dobri roditelji, posvećeni deci (imaju i mladju ćerku).
Kako bre nisu videli da nešto nije u redu?? Pominje drugog iskusnog kolegu i velikog strucnjaka koji radi na klinici za bolesti zavisnosti i koji nije registrovao da mu sopstveno dete postaje ozbiljan ovisnik. Decu gledamo kroz prizmu ljubavi koja nažalost iskrivi sve...
Inace, drugi poznanik mu je u ustanovi gde je dete smešteno na evaluaciju i psihijatrijsku procenu. Spava lepo, jede redovno, kap znoja nije pustio prilikom celog procesa koji je prošao i prolazi.. Teška priča..
Ne poznajemo svoju decu.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Kako bre nisu videli da nešto nije u redu?? Pominje drugog iskusnog kolegu i velikog strucnjaka koji radi na klinici za bolesti zavisnosti i koji nije registrovao da mu sopstveno dete postaje ozbiljan ovisnik. Decu gledamo kroz prizmu ljubavi koja nažalost iskrivi sve...
Inace, drugi poznanik mu je u ustanovi gde je dete smešteno na evaluaciju i psihijatrijsku procenu. Spava lepo, jede redovno, kap znoja nije pustio prilikom celog procesa koji je prošao i prolazi.. Teška priča..
Ne poznajemo svoju decu.
Jedan dobar tekst na tu temu.
https://www.jergovic.com/ajfelov-most/d ... tid=Zxz2cZ
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
https://www.jergovic.com/ajfelov-most/d ... tid=Zxz2cZ
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Odličan. I zabrinjavajući.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Osamdesestih sam odrastao i nije bilo bolje, nemam amneziju. Ulica sa ulicom je ratovala, bilo je tuča i maltretiranja, u školi i van nje, poznatih nasilnika kojima niko ništa nije mogao. Noževa, boksera, šipki, alkohola, droge, obijanja prodavnica, trafika, kradje i lupanja kola. I pogibija od svega iznad. Nije bilo interneta i mnoge su priče ostale neprepričame i to je jedina razlika. Nasilno smo društvo, bili i ostali.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ja se ne sećam da je ikad neko dete ušlo u razred i pobilo drugare.
Ne sećam se ni da je ikad iko automatskom puškom masovno streljao komšiluk.
Bilo je izazova, posebno 90tih, bilo višestrukih ubistava, puškom i slično, ali ovo ovako ne, a pogotovo ne dan za danom.
Odličan test za društvo, da li ima snage da makar lešinarske masmedije ukine, tj. ja sam i za mnogo slikovitiji primer, koji na forumu ne bih da napišem. Nadam se da će mnogo ljudi da izađe u ponedeljak, jer veći razlog se ovde još nije desio.
Razlika u odnosu 80te, pa čak i 90te kad je zapravo bilo najgore, itekako jeste.
Ne sećam se ni da je ikad iko automatskom puškom masovno streljao komšiluk.
Bilo je izazova, posebno 90tih, bilo višestrukih ubistava, puškom i slično, ali ovo ovako ne, a pogotovo ne dan za danom.
Odličan test za društvo, da li ima snage da makar lešinarske masmedije ukine, tj. ja sam i za mnogo slikovitiji primer, koji na forumu ne bih da napišem. Nadam se da će mnogo ljudi da izađe u ponedeljak, jer veći razlog se ovde još nije desio.
Razlika u odnosu 80te, pa čak i 90te kad je zapravo bilo najgore, itekako jeste.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kakve veze imaju Pink, Happy, Kristijan i druge izlizane fraze sa ovim dečkom koji je pobio decu u školi i njegovom porodicom? Oni dolaze iz skroz drugačijeg miljea. Kada bi se sledila ta logika, u njegovom slučaju, trebalo bi da ukinu tv koje vi pratite i uvažavate. No, naravno, nije se on napajao zlom preko njih, ali nije ni preko rijaltija i drugog šunda na tv. Uzrok je u njemu, njegovoj porodici, a sooljni uticaju su neki drugi u ovom slučaju.
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Ovaj klinac Vladislava Ribnikara nije ali onaj monstrum iz Mladenovca itekako jeste jer je njegov najbolji prijatelj učesnik Zadruge a najveći idol mu je Kristijan Golubović i to ne da nije krio već je ponosno isticao na društvenim mrežama da je on "Mali Kristijan".
Pa nemoj tako, nije ovo fb... 

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Starče ne smetaju ti ubice u rijaliti programu? Prizori u kojima se tuče devojka? Zar je nasilje postalo nešto što se podrazumeva?
Stavi se u poziciju deteta.
Eno tata tuče mamu, onaj na TV-u svoju švalerku, zašto bih ja menjao šablon ponašanja, kada mi je lakše da prihvatim sve što vidim.
Eno tata tuče mamu, onaj na TV-u svoju švalerku, zašto bih ja menjao šablon ponašanja, kada mi je lakše da prihvatim sve što vidim.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sto puta mi je gore gorifikovanje raz(t)nih zlocinaca i negiranje zlocina i usvajanje takvih vrednosti kao opsti narativ nego ta puka posledica da postoji neki rijaliti gde je neki polusvet a koga ovaj mali sigurno nije pratio.
Ok znam da ovde ne bi trebalo politika pa se izvinjavam al evo ova objava npr. je gora 20x od bilo kakvog rijalitija

A evo malo i o pravno tehnickom aspektu - https://www.danas.rs/vesti/drustvo/da-l ... -pre-suda/
Ok znam da ovde ne bi trebalo politika pa se izvinjavam al evo ova objava npr. je gora 20x od bilo kakvog rijalitija

A evo malo i o pravno tehnickom aspektu - https://www.danas.rs/vesti/drustvo/da-l ... -pre-suda/
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisam navikao od tebe da zamenjuješ teze. Nedvosmisleno sam napisao post na koga i na šta se odnosi. I taj "promašeni fudbal" se šutirao i dok ovaj kreten iz Mladenovca nije pobio narod.Geza napisao:Starče ne smetaju ti ubice u rijaliti programu? Prizori u kojima se tuče devojka? Zar je nasilje postalo nešto što se podrazumeva?
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Pitanje je bilo nevezano za nedavne događaje. Meni sve to što se prikazuje na TV-u ništa ne znači, zato što ga uopšte ne gledam, ali ima gomila onih koji to ipak prate. Izađi među decu i videćeš koliko se stvari usisava i od televizije i od interneta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne mogu i ovde da ne napisem da smara to banalizovanje ovog horora na farmu, parove, kristijana. Ne mislim na pisanije ovde, nego bukvalno svuda po netu. I na neke retardirane peticije za ukidanje tih rijalitija koje mi salju vrlo neretardirani ljudi. E kad bi bilo tako jednostavno…i kad bi to bio najveci problem i uzrok…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk