@Kuzmanovic
Zavukao sam se sinoć ispod Punta u želji da ti pomognem/nađem taj odvod i slikam ali mrka kapa. Ništa se ne vidi ispod auta (a još sam ja to gledao iz kanala), voda bukvalno kaplje sa ovog crnog lima (desni kraj prednjeg mosta) na više tačaka, nema dakle nikakvog creva niti otvora kroz koji bi se moglo nešto pročačkati. Izgleda da su konstruktori samo pustili da to kaplje sa isparivača dole pravo kroz neki otvor na šasiji koji se ne vidi od tog lima pa dalje gde voda već nađe sebi put.
Edit: pomoć sa drugog foruma:
Odvod kondenza klime:
"crevo na pozarnom zidu kod suvozaceve strane a iznad letve volana.zasticeno je malim plasticnim odvodnikom."
"Bio sam danas kod Duleta na Altini (servis klima uredjaja za automobile), stavili smo auto na kanal i nasli odvod kondenza, nalazi se kod alternatora i izgleda identicno kao i odvod kise ispod makaza brisaca kod soferke. Izduvao je kompresorom pa cu videti kako ce biti. Sutra idem malo dalje od Beograda a bice toplo, valjda nece vise ulaziti kondenz u kabinu."
"Sat i po voznje pod klimom danas, nema barice kod suvozaca, pretpostavljam da je odvod otpusen kako treba"
--------
Izgleda da nisam gledao gde treba, tj. mislio sam da su crevo sproveli skroz ispod auta, a nisu. Verovatno iz tog creva kaplje dole na ovaj crni lim što sam slikao.