Malo se neko pravi da je Englez, kao nije razumeo smisao

Malo se neko pravi da je Englez, kao nije razumeo smisao
Uleće baba jutros u sobu, poštar te traži... Stiglo sr..nje u beloj lepoj koverti, sa datumom za lekarske preglede. Gde stoji da treba poneti karton od izabranog lekara, niti ja imam izabranog lekara, niti sam bio tamo od osnovne škole kada sam izvlačio opravdanja za izostanke. Da bih uopšte došao do toga moram se prijaviti na biro jer nemam overenu zdravstvenu (koju i ne znam gde je, valjda imam neku plastičnu)...A170T napisao:Ja sam 19-tog Juna dobio neki papir da je počeo prevod u rezervni sastav i da treba da idem na pregled zbog procene itd itd. Generična poruka koju dobijaju svi koji su 1992-go godište, sledeće god 93-94 itd... Iskreno mi se gadi dok pišem ovo, samo podsećanje na to mi uništi dan što je uglavnom svakodnevno. Ne znam kada ću dobiti taj poziv za pregled, iskreno se nadam da će to biti na sveti nikad. Neki su pisali za par meseci nakon prvog pisma, neki da se samo potpiše neki đavo i kraj... Svakako bi me odbili na pregledu zbog urođenog deformiteta stopala.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Definisi par strana - 1914, 1941, 1974, 1991. Mislim da smo u jednom trenutku otisli i u 19. vek.Milos napisao:Da li moze neka dobra dusa da preprica par strana unazad u jednom postu ?
Konacno i ja da zatamnim auto da ne siba toliko sunce u kabini.pedja napisao:Evo ja ću:
Priča se da neće biti potreban atest za zatamljena stakla.
Usvojen predlog, ide pred Skupštinu.
TapaT