Mozda u jesen uzmem osim ako ne odem u Nemačku onda uzimam posle nove godine ali se nadam da neću ići da bi uzeo auto hehe.
Kupovina prvog auta
Re: Kupovina prvog auta
Znaci do 1000 eura se on moze ubudziti na 250 konja?ljubitelj napisao: 04 Avg 2023, 23:47Ne.Dimke02 napisao: 04 Avg 2023, 19:53i da ima turbinu i da nema, morala bi jača sigurno ako bi izvlačio 200+ konja zar ne?ljubitelj napisao: 04 Avg 2023, 18:15 ??
U prvoj poruci si napisao da je atmo motor 2,5D sa 113KS a sada je druga priča da je turbo 2,5 120KS.
Šta je zapravo?
250D se ne budži sa jačom turbinom jer je uopšte i nema, barem taj motor iz prve poruke opisan.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
U Njemačkoj možeš naći za lepe pare takvog Mercedesa. Šta si planirao tačno da radiš u Njemačkoj? U koji grad ideš?
Dizeldorf idem turistički, a možda i nadjem neki poslić.Gledao sam na autoscout i na mobile de nema w124 ispod 4,5 hiljada eura a mislim da ne moze da se uveze zbog euro standarda.Gaginh0 napisao: 05 Avg 2023, 07:51 U Njemačkoj možeš naći za lepe pare takvog Mercedesa. Šta si planirao tačno da radiš u Njemačkoj? U koji grad ideš?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Obično ljudi idu da nađu posao, a završe turistički.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Ne svidja mi se Nemačka a i provaljena fora, ja imam već poso ako se odlučim u Rimini smeštaj,hrana i fiksna plata, tako da mi je isplatljivije tamo a i pluz plaža i more imali šta lepše?carov2 napisao: 05 Avg 2023, 11:05 Obično ljudi idu da nađu posao, a završe turistički.
Ali to otom potom jer ovde se bavim muzikom i živim sa roditeljima tako da nisam u stisci.
Sve jasno
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Meni nije
Pa kad ne citas temu pazljivo , autor je meni lepo odgovorio
Znaci treba da je ladja ,Dimke02 napisao: 04 Avg 2023, 21:41 Ma ne trebaju mi ta mala auta, 147micu je imao moj kum a nakon nje bmw 1, probao sam ih i nisu mi udobni, meni treba nešto da ne osećam puteve jer idem na svirke a mercedes je prava ladja.
2000 eura ,
da nije kinder jaje B i C klasa auta ,
da je udoban i da ne oseca puteve ,
da je W124 .
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Ja mislim da je ovo ultimativno resenje + pozadi moze da se prilegne , samo treba proveriti sta kazu u Instanbulu da li se i dalje voze ovakvi .
Takodje rotacija jaca od svake tjuning turbine od 1000 eura , jos kad se nabace neke starinske BBS felne i poskidaju nalepnice ima da grmi

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa sigurno sam bezbedniji u nekoj limuzini ladji nego u kinder jajetu koje će me možda uskrstiti koji dinar za reg i potrošnju ali dobijam udobnost i pre svega bezbednost.Milos napisao: 05 Avg 2023, 14:46Pa kad ne citas temu pazljivo , autor je meni lepo odgovorio
Znaci treba da je ladja ,Dimke02 napisao: 04 Avg 2023, 21:41 Ma ne trebaju mi ta mala auta, 147micu je imao moj kum a nakon nje bmw 1, probao sam ih i nisu mi udobni, meni treba nešto da ne osećam puteve jer idem na svirke a mercedes je prava ladja.
2000 eura ,
da nije kinder jaje B i C klasa auta ,
da je udoban i da ne oseca puteve ,
da je W124 .
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Ja mislim da je ovo ultimativno resenje + pozadi moze da se prilegne , samo treba proveriti sta kazu u Instanbulu da li se i dalje voze ovakvi .
Takodje rotacija jaca od svake tjuning turbine od 1000 eura , jos kad se nabace neke starinske BBS felne i poskidaju nalepnice ima da grmi![]()
Ako su ti tako rekli...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da a volvu izvadili motor da reklamiraju reno, isto su uradili sa range roverom, a kad su sudarili espace iz 2010 i range rover discovery iz 90tih, reno je gore prošao.
Sigurno je w124 bezbedniji od c3,punta i alfe...pa samo kočenje, mercedes nizak ponire a ovi obli kruti kao da si na ringišpilu.
Izgleda da su se ljubitelji kotarica pronašli pa im krivo...