Kupovina prvog auta
Re: Kupovina prvog auta
A bre Carove ti njemu verujes da ce uzeti W124 , uzece on prvi kotaricu kako kaze , da je ozbiljan okacio bi slike komsijinog Mercedesa . Ovako prazna prica .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
nemojte da ste zavidni covek ima lovu, zivi sa matorcima, pisa po sirotinji, sta ga briga, sto da se ne bahati 30 god. starim autom od 2000e i ja bih da mogu, ne bih vozio kotaricu, mecka je to makar i matora, kad se sudaris sa nekim samo okrznes farbu malo a ribe kad vide zvezdu na haubi odmah uskacu i skidaju gace, mecka je mecka
Da, zamisli da mozes da iskesiras 2k tek tako, ludilo...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ma nije u redu, novi je član, a uleteo je "nogom kroz vrata", a može se reći i ušao je "na velika vrata".Milos napisao:A bre Carove ti njemu verujes da ce uzeti W124 , uzece on prvi kotaricu kako kaze , da je ozbiljan okacio bi slike komsijinog Mercedesa . Ovako prazna prica .
Svakako, treba mu mnogo da postane legenda foruma.
Nego, često tako, pa i sada imam osećaj da, nije to baš u potpunosti novi član.

Isto imam takav osećaj za još jednog člana koji stalno piše.

Sent from my LE2121 using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Carov be like 

Ko se to nama pronašo

@Milos
Zašto bi kačio slike, mada i ne umem da okačim sliku ovde jer sam nov.
Deluje mi ko da jedva čekaš da uzmem kotaricu, al malo morgen hehe

Zašto bi kačio slike, mada i ne umem da okačim sliku ovde jer sam nov.
Deluje mi ko da jedva čekaš da uzmem kotaricu, al malo morgen hehe
@OMP
Tako je, nek crknu dušmani što imam
Tako je, nek crknu dušmani što imam
Mislis komsija ima ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
@Milos
Ne mislim na mercedesa vec zato sto zivim sa roditeljima a imam svoju platu pa mogu da kupim za godinu dana a8 d2 ili d3.
Ne mislim na mercedesa vec zato sto zivim sa roditeljima a imam svoju platu pa mogu da kupim za godinu dana a8 d2 ili d3.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije za tebe A8. Isključivo gledaj Audi 100 C3. To je vrh nemačke auto industrije tog doba.
Posetite www.garaza.rs !
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Realno, ova tema i jeste postala kao neka parodija, samo ćutim i danima čitam ovo tovarenje.
Do j*ja.
Pa evo u najkraćem: čovek dođe na forum da pita za mišljenje, dobije mišljenje da je kupovina matore mečke (koja je sad već oldtimer!) glupost, i onda kontrira tom mišljenju.
Čoveče, da li si došao po mišljenje, ili da se ubeđuješ sa ljudima?
Ja ne kažem da je glupo da čovek poseduje takav automobil, može to da bude zanimljivo, ali to nije za prvi auto. Prvi auto treba da ti bude nešto što je što pouzdanije i lako za održavanje. Ne da te majstori urnišu oko tog auta. A posle možeš i kupiti tako neki auto, pa radi nekog šmekerskog fazona. Ali auto što je stariji, održavanje postaje sve komplikovanije.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Pa evo u najkraćem: čovek dođe na forum da pita za mišljenje, dobije mišljenje da je kupovina matore mečke (koja je sad već oldtimer!) glupost, i onda kontrira tom mišljenju.
Čoveče, da li si došao po mišljenje, ili da se ubeđuješ sa ljudima?

Ja ne kažem da je glupo da čovek poseduje takav automobil, može to da bude zanimljivo, ali to nije za prvi auto. Prvi auto treba da ti bude nešto što je što pouzdanije i lako za održavanje. Ne da te majstori urnišu oko tog auta. A posle možeš i kupiti tako neki auto, pa radi nekog šmekerskog fazona. Ali auto što je stariji, održavanje postaje sve komplikovanije.
Ne bih se složio, W124 je veoma prost auto za održavanje, jednostavniji od Juga a uz ovaj motor je vrhunski pouzdan. Ali treba ipak neko minimalno znanje oko auto tehnike i neki osnovni alat, nekakav majstor s vremena na vreme takodje dobro dodje kao pomoć 

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
To da, ali nadam se samo da bi delovi za njega bili dostupni, i da bi im cena bila adekvatna automobilu vrednosti od 2000 evra. Ali svi ostali koji ste na tu temu već pisali se razumete bolje od mene, sve ste već i rekli, pa se ja ne bi mešao.

@Gazu
I šta treba da kažem sutra unuku kad me pita koji mi je bio prvi auto?Vw polo ili grande punto?
Pouzdanost?124 prelazi po 2 miliona kilometara a nadji mi od svih tih šklopocija b i c segmenata tipa fiesta,punto,golf,polo sa tim malim motorima da su uspeli da predju 2 miliona kilometara, ma nek dodju do 500k i to je to kod njih.
A drugo, ne treba mi auto da mi odvaljuje bubrege tokom svakog ležećeg policajca kao što su gore pomenuti c3,polo i punto radili već da to slobodno vreme uživam u vožnju.
Prvi auto mog oca je bio legendarni w115 minika benzinac imao ga je 15 godina, nikad nije imao kvara i vukao je sa njim sve a auto je bio u ekstra stanju.
Poudanost?Dajem glavu da je w124 pouzdaniji i dugotrajniji sada sa 30 i kusur godina nego bilo koja nova šklopocija sa 1,2 turbo motorom i 100 i kusur konja koliko izvlače iz njih.Ako si neki forumaš trebao bi da znaš šta je niskoturažni motor i zašto traktori traju duže nego auti, nije to tako izmišljeno za džabe, nije neko rekao da je iz 2,5 bolje izvući 150 konja nego iz 1,4 ili 1,6.
I šta treba da kažem sutra unuku kad me pita koji mi je bio prvi auto?Vw polo ili grande punto?
Pouzdanost?124 prelazi po 2 miliona kilometara a nadji mi od svih tih šklopocija b i c segmenata tipa fiesta,punto,golf,polo sa tim malim motorima da su uspeli da predju 2 miliona kilometara, ma nek dodju do 500k i to je to kod njih.
A drugo, ne treba mi auto da mi odvaljuje bubrege tokom svakog ležećeg policajca kao što su gore pomenuti c3,polo i punto radili već da to slobodno vreme uživam u vožnju.
Prvi auto mog oca je bio legendarni w115 minika benzinac imao ga je 15 godina, nikad nije imao kvara i vukao je sa njim sve a auto je bio u ekstra stanju.
Poudanost?Dajem glavu da je w124 pouzdaniji i dugotrajniji sada sa 30 i kusur godina nego bilo koja nova šklopocija sa 1,2 turbo motorom i 100 i kusur konja koliko izvlače iz njih.Ako si neki forumaš trebao bi da znaš šta je niskoturažni motor i zašto traktori traju duže nego auti, nije to tako izmišljeno za džabe, nije neko rekao da je iz 2,5 bolje izvući 150 konja nego iz 1,4 ili 1,6.