Kupovina prvog auta

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Re: Kupovina prvog auta

Post od carov2 »

Dimke02 napisao:Interesantno je kako su tipovi ljudi kao ja uvek, ali uvek na meti vlasnika i ljubitelja vag grupacije.
Na ovom forumu su isto mom drugaru pričali kako je glupo kupiti accord 2002 150 konja benzinac kako ie bolje uzeti lubeničara a4 ili b6, jer kebiga srpski selja ne zna za bolje od a4 i b6.
Verovatno ću sad tek biti na meti vagenovaca.
Elem taj accord počisti svaku novu superb ili b8 dečko ga ima 2 godine već, prešo je 10tak hiljada km sa njom prezadovoljan je a mnogi seljaci iz njegovog mesta isti ti za koje je b6 i dalje večiti san sz ga pljuvali jer eto honda ne valja, lubeničar valja...čudnog li naroda msjko mila.SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Napisao sam ja da mi tvoje lice zvuči poznato.

U principu, u pravu si, na meti si VAG grupacije.

Ovi drugi te vole...

Sent from my LE2121 using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

ma covek dosao da se sprda ovde, niti on kupuje auto niti ga sta zanima, mozda i jeste neki TLZP ko ce ga znati svakako nebitan za ulazenje u dalju polemiku
Kass
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2017, 21:59

Post od Kass »

carov2 napisao: 13 Avg 2023, 08:32
Dimke02 napisao:Interesantno je kako su tipovi ljudi kao ja uvek, ali uvek na meti vlasnika i ljubitelja vag grupacije.
Na ovom forumu su isto mom drugaru pričali kako je glupo kupiti accord 2002 150 konja benzinac kako ie bolje uzeti lubeničara a4 ili b6, jer kebiga srpski selja ne zna za bolje od a4 i b6.
Verovatno ću sad tek biti na meti vagenovaca.
Elem taj accord počisti svaku novu superb ili b8 dečko ga ima 2 godine već, prešo je 10tak hiljada km sa njom prezadovoljan je a mnogi seljaci iz njegovog mesta isti ti za koje je b6 i dalje večiti san sz ga pljuvali jer eto honda ne valja, lubeničar valja...čudnog li naroda msjko mila.SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Napisao sam ja da mi tvoje lice zvuči poznato.

U principu, u pravu si, na meti si VAG grupacije.

Ovi drugi te vole...

Koji li je to tip ljudi kao on, pitam se....
Dimke02
Banned
Reactions:
Pridružio se: 29 Jul 2023, 23:38

Post od Dimke02 »

Kakve li sam mogo druge odgovore da očelujem na forumu gde dominiraju vw seljaci bože bože...😂😂😂
Jebiga vama je samo to u mislima, isto ste mom drugaru pričali neee honda samo lubeničar a dečko prezadovoljan.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Koji ti je bio nick tada na forumu?

Dimke02
Banned
Reactions:

Post od Dimke02 »

Tad nisam ni bio član foruma čitao sam teme mada,sam bio jedno vreme na mojagaraza koji sad nije u funkciji.
Ali mi je bilo toliko mučno čitati vas kojima je honda accord krš a lubeničar 1,9tdi je dobar auto...😔😔😔
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Bukvalno niko nikad ovde nije rekao da je Honda krs naspram 1.9 TDI . Ili daj citate ili prestani da lazes ovaj napaceni narod .

Sa druge strane u Americi se ljudi toliko obraduju kad dobiju Vagena naspram Honde u koju je ulozeno dosta para.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Brate Dimke, mislim da si pomešao forum sa nekim drugim. Ovde ako imaš Hondu si glavni dasa, imaš pristup skrivenim opcijama foruma i možeš da daljinski pališ kameru drugim korisnicima ako koriste tapatalk. Ovo sigurno nije vw forum, pa njima je uostalom pola tema na read only, osim ako se nađu tri vlasnika japanskog vozila da jamče za njega da je ipak ok čovek uprkos tom pogrešnom izboru.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Dimke02 napisao:Kakve li sam mogo druge odgovore da očelujem na forumu gde dominiraju vw seljaci bože bože...SlikaSlikaSlika
Jebiga vama je samo to u mislima, isto ste mom drugaru pričali neee honda samo lubeničar a dečko prezadovoljan.
Ti onda odleprsaj odavde! Zvace admin tatu da ti ukine dzeparac

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Dimke02
Banned
Reactions:

Post od Dimke02 »

@Milos
"Pre bi kupili vw nego popravljanog japanca" su samo jedne os tvojih gluposti izrečenih na ovom forumu gde si se i sam odao da si u ekipo vagen sektaša koji su prozivali mog drugara tad.
U Americi su top 3 najizdržljivije marke proglašene subaru,toyota i honda a VW je sa Audijem na dnu.
Moj stric u Kanadi radi od 96 kao preprodavac i inženjer u svojoj firmi punoj automehaničara koji neprestano rade, i rekao mi je da od VW,Audija i Nisana ne postoje kvarljiviji automobili.
Najviše je imao VW Jetta i VW atlasa, čija je izdržljivost 13/100% što je najgore u istoriji bilo kog automobila u Americi.
Tako da je tvoja rečenica čista neproverena glupost, svaki Amerikanac će ppbeći od VW kao djavo od krsta.
Najgori motor koji je kročio u Ameriku je 2.0 turbo benzinac, opet audijev.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Jbt, ti se baš razumeš u automobile.
Ti si došao ovde više da se hvališ, da se vidi raskoš...

Inače, mani Miloša, on se uhvatio za VW i TDI i samo to forsira, 1.9, pa jedan devet, nema dalje.

Inače, ti kako si mi?
Japanci nemaju u ponudi kotarice?

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Dimke02 napisao: 13 Avg 2023, 17:14 @Milos
"Pre bi kupili vw nego popravljanog japanca" su samo jedne os tvojih gluposti izrečenih na ovom forumu gde si se i sam odao da si u ekipo vagen sektaša koji su prozivali mog drugara tad.
U Americi su top 3 najizdržljivije marke proglašene subaru,toyota i honda a VW je sa Audijem na dnu.
Moj stric u Kanadi radi od 96 kao preprodavac i inženjer u svojoj firmi punoj automehaničara koji neprestano rade, i rekao mi je da od VW,Audija i Nisana ne postoje kvarljiviji automobili.
Najviše je imao VW Jetta i VW atlasa, čija je izdržljivost 13/100% što je najgore u istoriji bilo kog automobila u Americi.
Tako da je tvoja rečenica čista neproverena glupost, svaki Amerikanac će ppbeći od VW kao djavo od krsta.
Najgori motor koji je kročio u Ameriku je 2.0 turbo benzinac, opet audijev.
Molim te link od te moje poruke , nisam znao da sam ranije bio tako mudar .

Slika

Ako je istina to sto si napisao da je to kvarljivo , zasto se ovaj mladi covek raduje sto ce zameniti svoju Hondu u koju je ulupao Boga oca para za VW Jettu ?
carov2 napisao: 13 Avg 2023, 17:18 Jbt, ti se baš razumeš u automobile.
Ti si došao ovde više da se hvališ, da se vidi raskoš...

Inače, mani Miloša, on se uhvatio za VW i TDI i samo to forsira, 1.9, pa jedan devet, nema dalje.

Inače, ti kako si mi?
Japanci nemaju u ponudi kotarice?

Zivot je jedan , a TDI je jedan devet !
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Hahahaha, Miloš kad gađa, uvek pogodi.

Dimke02
Banned
Reactions:

Post od Dimke02 »

@Milos
When we compare Honda and Volkswagen, we see that Honda has a larger lineup of vehicles and that their vehicles are much more reliable. This is because Hondas typically last 250.000 miles and cost $428 per year to maintain, whereas Volkswagens last an average of 175.000 miles and cost $676 per year to maintain.
When comparing the Honda brand to the Volkswagen brand, Honda has the advantage in the areas of used car pricing, depreciation, horsepower, overall quality, reliability, safety, retained value and vehicle rankings. Volkswagen has the advantage in the area of new car pricing.
Daa svi Ameri jedva čekaju da menjaju hondu za pasata😂
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Daj mi link gde sam prozivao tvog druga kako kazes .
Odgovori