Kupovina prvog auta
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Kupovina prvog auta
To je bilo 99te, kad bile marke, ti si tad bio klinac.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Sent from my LE2121 using Tapatalk
@Milos
Nisam rekao da si ti ali mi deluješ kao neko iz ekipe sektaša...to je bilo 2016/2017 kad sam gledao po forumu i voleo bih da nadjem prepisku kako honda ne valja.
Nisam rekao da si ti ali mi deluješ kao neko iz ekipe sektaša...to je bilo 2016/2017 kad sam gledao po forumu i voleo bih da nadjem prepisku kako honda ne valja.
Pa kako nisi rekao kad jesi . Za laganje se banuje . Bolje lepo da se izvinis .Dimke02 napisao: 13 Avg 2023, 17:14 @Milos
"Pre bi kupili vw nego popravljanog japanca" su samo jedne os tvojih gluposti izrečenih na ovom forumu
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
^
I ostavi dečka na miru!
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Izjeda te ljubomora sto tebe nije proglasio poglavarem VAG sekte .
Samo Fiat, bajo moj...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

@Milos
Citiraj gde sam reko?
Ne možeš jer lažeš
Citiraj gde sam reko?
Ne možeš jer lažeš
Evo ti link posta
viewtopic.php?f=9&t=7565&start=150#p1080271
Evo ti printskrin posta

Jedini ko ovde laze si ti .
Daj nam link diskusije gde je tvoj drugar kupovao Hondu na ovom forumu .
viewtopic.php?f=9&t=7565&start=150#p1080271
Evo ti printskrin posta

Jedini ko ovde laze si ti .
Daj nam link diskusije gde je tvoj drugar kupovao Hondu na ovom forumu .
@Milos
Pročitaj još jednom, sam si se odao da si vagenovac i da si sigurno u toj grupu koja je napadala mog druga a ne da sam licno tebe video kako nekog prozivaš.
Pročitaj još jednom, sam si se odao da si vagenovac i da si sigurno u toj grupu koja je napadala mog druga a ne da sam licno tebe video kako nekog prozivaš.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Hoće li neko banovati Kuzmanovića?
TapaT
TapaT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Molim bez dalje diskusije dok ne dobijemo link do posta gde Miloš kenja po Hondi. Odmah da ga banujem, a Dimke da postane admin.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
+1pedja napisao:Hoće li neko banovati Kuzmanovića?
TapaT
Dokle vise ovako.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Što se toyote tiče nabrojaću samo neke stvari: corolla e12, velike potrošnje ulja na 1.4 i 1.6 benzincima, corolle i avensisi tih godina pucanje leve poluosovine, mmt robotizovani menjači, nešto najgore što je toyota izbacila, kod valvematica problemi sa aktuatorima na sva 3 benzinca (1.6, 1.8 i 2.0), kod avensisa T270 do 2012. problem sa aktuatorom elektro parkirne kočnice, navodno i 1.33 vvti ima problem sa potrošnjom ulja (kod mene nije trošio). To su sve problemi koji mogu da izbiju jako mnogo novca. Nisam pisao o dizelima, njih ne vozim ali znam samo da su d-cat motori osetljivi i mogu biti problematični.Dimke02 napisao:
"Pre bi kupili vw nego popravljanog japanca" su samo jedne os tvojih gluposti izrečenih na ovom forumu gde si se i sam odao da si u ekipo vagen sektaša koji su prozivali mog drugara tad.
U Americi su top 3 najizdržljivije marke proglašene subaru,toyota i honda a VW je sa Audijem na dnu.
Pomenuo si i nissan kao jedan od lošijih. Mene je nissan služio skoro perfektno 5 godina, izbio jako malo novca na popravke a imam i dosta drugara koji voze nissane i baš su zadovoljni. Zajedničko za sve je da su u pitanju benzinci, ne dci motori.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk