za te pare definitivno ne moze da se uzme nista sa cime bi imao bolji imidz(sto i jeste poenta terenca

zasto su besmisleni jaki terenci?
Neko se resio bedeADrei napisao:on je taj auto platio manje od 25k![]()
Pa zato sto zbog specificno podesenog vesanja i niskoprofilnih guma vise nisu nikakvi terenci a s'druge strane su, zbog tezine i visokog tezista, jako daleko od sportskih limuzina a da ne pricamo o kupeimaADrei napisao:zasto su besmisleni jaki terenci?
Ne bih se ljutio da si napisao "@Tex i Dusan" i sve sto si napisao stoji, ali ovako sa ovim "Lektori" je malo ne-drugarski u najblazu ruku. I ja sam primetio da tvoji postovi od pre godinu dana i poslednjih par meseci nisu isti, tj da si postao malo "ja pa ja", gde se cesto u situacijama postavljas iznad (ne mene, jer slabo ja pisem, nego iznad ostalih). I ne kazem ovo kao udaranje kontre, nego kad se povela prica... U pocetku mi je bilo "ima dvojica iz Svajcarske na forumu", pa mi je onda bilo "Floyd i Laza iz Svajcarske" ali nisam mogao da zapamtim koji je koji, pa sam onda zapamtio da je Laza onaj nervozni (sorry LakiFloyd napisao: Nema potrebe da se ljutis...primetio sam da ti sve smeta ovih dana![]()
Da je tematika foruma sah, sigurno bi se skakac nazivao skakac, a ne konj, kako je inace u narodu rasprostranjeno. Da pricamo o sahu na forumu o sahu i da neko kaze "KONJ", verovatno bi ga ostali pocastili sa istim pridevom. Otud i poredjenje Dusana da je na nekom drugom forumu to sasvim normalno (ana.rs), ali ovde je ipak neocekivano da ljubitelj automobila kaze "dzip" za celu klasu ili da za ceo C segment kaze "Golf klasa" i slicno. Kad pricam sa komsijom Nesom koji ima 60 god, vozi novu Daciu Sandero i ne interesuje ga koja je koja klasa, naravno da cu mu reci "to je Golf klasa", da ga ne zbunjujem, ali ponavljam ovde ipak ocekujem drugaciju terminologiju. (mozda previse ocekujem, tj cepidlacim, ok...)U principu nije ti se svidelo to sto je covek napisao svoje misljenje o SUV-ovima pa si onda pokusao da ga napravis neznalicom zato sto je rekao "dzip".
Tu ti se pridruzuje Dusan sa slanjem "neznalica" na zenski forum...sto nije u redu.
Meni smeta kada neko kaze za moj auto da je "DZIP" (jos gore je kada napise DJIP)Floyd napisao:Ja recimo znam dosta jako dobrih majstora u Srbiji koji elektro-pneumatski cekic za busenje po default-u zovu Hilti...zasto bi to meni smetalo?![]()
Ma daj,nemo da si smesanADrei napisao:ne slazem se i dalje...
ali njihova najveca prednost je http://www.youtube.com/watch?v=7uCMYSzZqsM
stavi ovolike felne na kupe ako mozes
Off topicFloyd napisao:Off topic
Ja recimo znam dosta jako dobrih majstora u Srbiji koji elektro-pneumatski cekic za busenje po default-u zovu Hilti...