Ovu 1.6 ne bi puno da komentarisem, prednji branik udaren ne stoji dobro, ostecenja suvozaceva vrata, iznutra dosta ogrebotina iznakova pohabanosti a prodavac je u fazonu da ne mogu da odvedem nigde na kontrolu nego da dodje majstor pa nek gleda. Probna voznja samo ako izvadim probne table...
Ovaj drugi 2.0 (https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0) susta suprotnost, jako lepo ocuvan i spolja i iznutra, na karoseriji nema znakova rdje, od dole nisam mogao da primetim, morace na dizalicu za detaljniju analizu, kaze prodavac da je dizao i da nema rdje. Ima jako lepu opremu. Prodavac je u fazonu da vozim gde hocu na proveru, stavise preporucuje da proverim da posle ne bi bilo da mi je on nesto prikrio cisto da budem siguran. Cak smo i provozali auto, troje odraslih i dvoje dece (da morao sam decu da vukljam jer smo iz nabavke isli da gledamo auta a nema ko da ih pricuva...), upaljena klima da je probamo da li radi i auto jako lepo vuce.
E sad sta me pomalo brine. Motor radi jako mirno, pali na po kljuca, nema nikakvih vibracija, ne vidim da nesto negde curi ali se iz pravca PK razvoda cuje verovatno neki spaner tj tih zvuk zavijanja lezaja, tako bi ga opisao. U toku voznje, slican zvuk cujem sa desne prednje strane, moguce da se isti zvuk cuje iz kabine. I sam auto prijavljuje da je vreme za servis, sto mi je i prodavac rekao. Na satu je oko 151000 a 11.2020 je imao 122.000 po proveri preko VIN-a. KOntam da je neki spaner/roler ili eventualno remenica ali zvuk nije jak. E sad ono sto me vise brine a to je potpuno cadjav/garav auspuh. Tokom rada motora u leru nema nikakvog vidljivog dima iz auspuha kao ni pri davanju gasa. Prodavac mi rece da ga verovatno treba malo produvati. Cadjav auspuh kod benzinca moze svasta da znaci, od bezbolnih stvari da je dosta vozen po gradu pa da mu stvarno treba da se procisti, da trosi ulje, da je sagorevanje neodgovarajuce, svecice i sl bar sto ja ovako laicki mislim.
Pregledao bi ga u Trio servisu u NS ako bude moglo. Inace zeni usla voda u usi, jako joj se svidja auto, nema veze sto je dosta iznad sume koje smo planirali da damo za auto

Sta vi mislite, da li je ovo znak (garav auspuh) da treba da izbegnem ovaj auto ili da dogovaram prevoz do servisa?