Polovnjak, 3500-4000e
Re: Polovnjak, 3500-4000e
Mozda ako duze zadrzis dugme?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Nije, to sam prvo probao
bas cu da pogledam kod mene nisam obracao paznju na to jer retko koristim te desne komande , samo leve za pojacavanje i mute a na samom radiju menjam stanice mada i to je mahom jedna-dve koje mi stalno rade
Golf 3 2.0 benzin, koji je drug uzeo pre sada vec 12 godina, sam video pre neki dan, izgleda isto kao kad je kupljen (radio mu je pocinkovan pod pre par godina) auto se i dalje koristi kao regularan dnevni auto, sad vec punih 30 godina ima u njemu. Dobar kvalitetBax napisao: 03 Feb 2013, 20:42 Probali smo Golfa, auto je u odlicnom stanju, ne cuje se na rupe, motor prede, sve suvo, performanse tanusne za tu snagu. Sa lakocom krstari 140, devojka kaze da trosi 12l po gradu, unutra je apoteka, ali 2000e trazi.
Realno u gorem je stanju Punto sa 50 k.
Vozi se svake godine do Turske, i to mu je to.
Sent from my Amiga 500, using Kickstart 1.2i
Sa masinom nema problema, motor iz Golfa 3 GTI, ali sa automatikom.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jeste stari post ali ne može na volanu da traži stanice, saml da šalta memorisane. Tako je kod svih Italijana Delte, Giuliette, GPa, svi imaju isti sistem
- TheWickerMan
Jeste stari post ali ne može na volanu da traži stanice, saml da šalta memorisane. Tako je kod svih Italijana Delte, Giuliette, GPa, svi imaju isti sistemKornjaca Rade napisao: 30 Avg 2023, 21:52 Da, na to mislim. Tako mi na Delti radi. Bezveze mi je ovo da samo izmedju memorisanih prebacujes, pa reko jel to moze nekako da se promeni, ja ne nadjoh u podesavanjima.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Menjac i dalje radi?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kornjaca Rade
TheWickerMan napisao:Jeste stari post ali ne može na volanu da traži stanice, saml da šalta memorisane. Tako je kod svih Italijana Delte, Giuliette, GPa, svi imaju isti sistemKornjaca Rade napisao: 30 Avg 2023, 21:52 Da, na to mislim. Tako mi na Delti radi. Bezveze mi je ovo da samo izmedju memorisanih prebacujes, pa reko jel to moze nekako da se promeni, ja ne nadjoh u podesavanjima.
Kod Delte nije tako, menja izmedju svih. Mada verovatno ima veze koji je sistem. Kod mene je sa ekranom i navigacijom, on i nema dugmice za memorisanje stanica.
A primetio sam u medjuvremenu da jos na nekim kolima menja samo izmedju memorisanih, mislim da su japanci pretezno. Bas glupo resenje, ili da bar moze da se bira.
Golf radi, i menjac je njegov.
- TheWickerMan
@Kornjaca Rade
Sad si me zbunio. Pisao si da na volanu možeš samo memorisane stanice da listaš, što je i mene na Delti bilo, i na Giulietti sad i na GPu. A sad ne razumem sta kod Delte nije tako?
Sad si me zbunio. Pisao si da na volanu možeš samo memorisane stanice da listaš, što je i mene na Delti bilo, i na Giulietti sad i na GPu. A sad ne razumem sta kod Delte nije tako?
- Kornjaca Rade
Nesto nisi shvatio lepo, to ranije sam pisao za GP. Kod mene na Delti na volanu kad stiskas strelice gore i dole menja izmedju svih redom radio stanica, a ne samo izmedju memorisanih na dugmice 1-6 kao na GP.
Na Delti sa multimedijalnim sistemom sa ekranom sa navigacijom i ne postoje ti fizicki dugmici 1-6 za memorisanje stanica. Nisam siguran da li ima negde u meniju. Verovatno da nema, jer posto nema dugmica opet bi u meniju morao da ih trazis.
Na Delti sa multimedijalnim sistemom sa ekranom sa navigacijom i ne postoje ti fizicki dugmici 1-6 za memorisanje stanica. Nisam siguran da li ima negde u meniju. Verovatno da nema, jer posto nema dugmica opet bi u meniju morao da ih trazis.
Kod mene na doblu može prečica do 3 memorisane stanice a preko volana šalta redom

- TheWickerMan
Sad mi je jasno.Kornjaca Rade napisao: 06 Feb 2025, 15:51 Nesto nisi shvatio lepo, to ranije sam pisao za GP. Kod mene na Delti na volanu kad stiskas strelice gore i dole menja izmedju svih redom radio stanica, a ne samo izmedju memorisanih na dugmice 1-6 kao na GP.
Zato što nemaš fizičke dugmiće, možeš da šaltaš sve stanice na Delti. Moja nema multimediju, ima običan radio i šalta samo memorisane, kao i Giulietta.
A duži pritisak na strelicu? Tada bi trebao da radi tune.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Upravo to htedoh napisati. Tako radi i na japancima uglavnom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk