Dobro veče
Re: Dobro veče
Ista prica kod mene za stan, samo sto banka na papiru trazi to a u praksi je dovoljno da im se dostavi resenje o porezu.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ama baš nikakve. Ovo ti je zemlja Srbija.mironiko napisao: 19 Sep 2023, 13:36
I čekaj, života ti - kakve će to sad imati posledice po tvoj kredit?
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk

Inače, rata mi je u ovih poslednjih par godina zbog svima nam (nejasnih) dešavanja porasla za skoro 30% i evo sad je nešto kao NBS intervenisala i trebalo bi da je vrate na staro, no videćemo sledeći mesec.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ide s mojima dole do grcke, ja ne mogu posto moram da resavam druge stvari.ljuba napisao:Cekaj, sta ce zeni ovlastenje? Dovoljno je valjda izvod od maticara. Njen je koliko je i tvojshandu90 napisao: 19 Sep 2023, 12:32 Treba da uradim ovlascenje da zena moze s bebcem na more da ide. Jel to kod notara odradjujem ili u sup-u mogu da zavrsim?Imao sam slicnu pricu dok sam bio mlad. Tatin auto sam svuda vozio i nikada mi niko nije pravio ni najmanji problem… mada je to bilo porpilicno davno…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko ja znam neophodno je ovlašnjenje da ne bi jedan roditelj bez znanja drugog izveo dete iz zemlje.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Pričaš o detetu ili kolima?ljuba napisao:Cekaj, sta ce zeni ovlastenje? Dovoljno je valjda izvod od maticara. Njen je koliko je i tvojshandu90 napisao: 19 Sep 2023, 12:32 Treba da uradim ovlascenje da zena moze s bebcem na more da ide. Jel to kod notara odradjujem ili u sup-u mogu da zavrsim?Imao sam slicnu pricu dok sam bio mlad. Tatin auto sam svuda vozio i nikada mi niko nije pravio ni najmanji problem… mada je to bilo porpilicno davno…
Dete je tema.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ukoliko naletiš na nekog graničnog policajca koji hoće da ispoštuje propise 1:1, može da napravi ooozbiljnu enormnu igranku. Čak i ako dete ima 16 godina i može samo da se "raspravi" sa njim.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Pogresno sam video
Mi smo imali scenu na Schiphool-u kada mi je zena putovala sa 12-godisnjom cerkom za Beograd… Jedva je pustili… A ja sam isao prethodno sa 16-godisnjim sinom, a nisu rekli…

Kod nas policija ne sme da pravi problem, jer nema toga u zakonu.
U inostranstvu ne znam šta rade, ja bih davao ovlašćenje (mada šta će tamo neki Grk ili Švajcarac da vidi iz njega ne znam).
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U inostranstvu ne znam šta rade, ja bih davao ovlašćenje (mada šta će tamo neki Grk ili Švajcarac da vidi iz njega ne znam).
Ma nece vrv ni da traze ali jbg moras da imas jer mogu da naprave problem, znaju oni sigurno kako izgledaju ti papiri to je univerzalni obrazac koji dobijas kod notara i verujem da je kod svih isti, gledaju sigurno potpis, kao sto je nekad bila fora za medjunarodnu dozvolu kao moras da imas a niko ti ne trazi ili retko ko.
A sta se desava kad se dete nadje sa dve odrasle osobe u autu (muska i zenska) a da uopste neka od tih osoba ili obe nisu roditelji? Da li bi na granici posumnjali nesto i trazili papir, ne verujem, jer da je tako trazili bi svima nama oji putujemo sa decom, npr. mnogo ljudi je u vanbracnoj zajednici i nisu im ista prezimena ako bi gledali na osnovu pasosa
A sta se desava kad se dete nadje sa dve odrasle osobe u autu (muska i zenska) a da uopste neka od tih osoba ili obe nisu roditelji? Da li bi na granici posumnjali nesto i trazili papir, ne verujem, jer da je tako trazili bi svima nama oji putujemo sa decom, npr. mnogo ljudi je u vanbracnoj zajednici i nisu im ista prezimena ako bi gledali na osnovu pasosa
Da ne otvaram novu temu za ovakvo pitanje.
Posto prvi put posedujem automatik, sta treba da znam sto mi nije bilo bitno kod benzinca?
Brat mi kaze recimo da kad se parkiram, pre nego sto iskljucim auto, da treba da ga izbacim u Neutral pa tek onda u P. Je l’ to bitno? Mozda moj auto to radi sam od sebe? Posto kad prebacim u P, nemam nigde nikakav info da li je van brzine.
Drugo…
Negde procitah da ne sme ni slep vucom?
Sto mu staviše onda onaj poklopčić napred?
Posto prvi put posedujem automatik, sta treba da znam sto mi nije bilo bitno kod benzinca?
Brat mi kaze recimo da kad se parkiram, pre nego sto iskljucim auto, da treba da ga izbacim u Neutral pa tek onda u P. Je l’ to bitno? Mozda moj auto to radi sam od sebe? Posto kad prebacim u P, nemam nigde nikakav info da li je van brzine.
Drugo…
Negde procitah da ne sme ni slep vucom?
Sto mu staviše onda onaj poklopčić napred?
Sme valjda u N da se šlepa.
Ako je sasvim mrtav, postoji poluga/dugme da se izbaci iz brzine mehanički, vidljivo ili sakriveno. Za teži kuršlus ide ceo na šlep, ali to može da se desi i automobilu sa manuelnim menjačem.
Ako je sasvim mrtav, postoji poluga/dugme da se izbaci iz brzine mehanički, vidljivo ili sakriveno. Za teži kuršlus ide ceo na šlep, ali to može da se desi i automobilu sa manuelnim menjačem.
He, kod benzinca 

Nije bas preporucljivo da se slepa noviji bmw.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To onda samo zapaliti kad se pokvari
Ako parkiras duze na uzbrdici/nizbrdici, onda je dobro u neutralu povuci rucnu, pa tek onda u park.
Sto se tice slepanja, mislim da bi trebalo da moze manja razdaljina bez problema, za vece, slepsluzba.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Sto se tice slepanja, mislim da bi trebalo da moze manja razdaljina bez problema, za vece, slepsluzba.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока