A da ne pričam kako zna da bude napeto kada ulazim i izlazim iz nekih garaža, em što su često prilazi veoma strmi, em što su i nekada veoma uski
Time sam se i ja dobrim delom vodio kada sam kupovao svoj auto. Restyle, model na zalasku karijere, otklonjeni verovatno svi raniji problemi.. Da kucnem u drvo, do sada zaista i nisam imao nikakvih problema.mironiko napisao: 25 Okt 2023, 21:37 Inače, to što je malo stariji model nas ne sputava mnogo. Šta više, pošto nismo nenormalno ludi za novotarijama, tj. i modeli od 5-6-7 godina su sasvim dovoljno moderni za nas, radije ćemo i uzeti model na kraju "karijere", proveren i sa preležanim "dečijim bolestima".
Meni to ne bi nimalo smetalo.pedalaš napisao: 26 Okt 2023, 10:14 Da, i ja bih više voleo da su mi isporučili sa nekim dobrim all season gumama, nego što su mi uz njega dali zimski set (i to lepše OEM felne od onih na kolima + Michelin zimske). Toliko mi je smorno svake jeseni i proleća da se “drndam” sa zamenom (i to sa točkovima od 28-29 kg po komadu) i da tokom cele godine u garaži imam i jedan dodatni set za koji samo “zapinjem”. Pri čemu i all season gume sasvim dobro rade posao za moje želje i potrebe. Kad se ove fabričke letnje istroše prelazim na AS.