Takav auto po toj ceni i sa tom km mora da bude salonsko stanje, ja bih to kupio samo novo ili bas od nekog mnogo dobrog drugara, familije ili komsije
Ne pratiš Youtube scenu?Saša napisao:Kada ga već pomenuste, meni opet taj njegov “Quartz313” (ili tako nešto) kanal nije jasan, počevši od samog imena (wtf to uopšte znači?) pa na dalje. U videu “Kupio sam RS6” pola sata gledam vozanje po Kraljevu, preuređivanje nekog njegovog lokala, odlazak na šišanje i tako sve neke gluposti. Koja je tematika i svrha tog kanala? Priča čovek sam sa sobom, vodi neki video dnevnik ili šta već? Totalni promašaj, nadam se da mi više neće iskočiti nijedan njegov video a i ako iskoči - preskočiću ga.
Ako se dobro sećam, quartz313 je bio naziv boje nekog Audija kog je vozio odavno.Saša napisao: 01 Jan 2024, 16:41 Kada ga već pomenuste, meni opet taj njegov “Quartz313” (ili tako nešto) kanal nije jasan, počevši od samog imena (wtf to uopšte znači?) pa na dalje. U videu “Kupio sam RS6” pola sata gledam vozanje po Kraljevu, preuređivanje nekog njegovog lokala, odlazak na šišanje i tako sve neke gluposti. Koja je tematika i svrha tog kanala? Priča čovek sam sa sobom, vodi neki video dnevnik ili šta već? Totalni promašaj, nadam se da mi više neće iskočiti nijedan njegov video a i ako iskoči - preskočiću ga.
Slažem se uglavnom, ali i pored toga, kanal mu je relativno uspešan, a i ja se pitam ko to gleda, ni meni nije baš jasno.Saša napisao:Kada ga već pomenuste, meni opet taj njegov “Quartz313” (ili tako nešto) kanal nije jasan, počevši od samog imena (wtf to uopšte znači?) pa na dalje. U videu “Kupio sam RS6” pola sata gledam vozanje po Kraljevu, preuređivanje nekog njegovog lokala, odlazak na šišanje i tako sve neke gluposti. Koja je tematika i svrha tog kanala? Priča čovek sam sa sobom, vodi neki video dnevnik ili šta već? Totalni promašaj, nadam se da mi više neće iskočiti nijedan njegov video a i ako iskoči - preskočiću ga.
to se i ja uvek pitam kod takvih likova i sadrzaja koji prikazuju, ovog lika ne pratim ali sam pogledao par klipova, inace meni neinteresantnog sadrzaja, i skontao o cemu se radiDare4x4 napisao: 01 Jan 2024, 18:03
Ako se dobro sećam, quartz313 je bio naziv boje nekog Audija kog je vozio odavno.
Osim ovoga što si naveo, meni nije jasno kako čovek sme onako javno da prikazuje svoju decu, gde i kako živi, a za naš standard živi dosta raskošno itd itd. Kako se ne plaši neke mafije ili reketaša čiju bi pažnju mogao da privuče prikazivanjem svega što ima. Ja lično ne bih smeo da se na taj način eksponiram niti bih imao potrebu pored onolikog biznisa da se snimam za youtube.
Ali to sam samo ja![]()
Samo sto auto nije trosak, obracunava se godisnja amortizacija.havijer napisao:Kraj poslovne godine, ne treba plaćati porez na dobit![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk