Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Domaće auto emisije

Post od OMP »

100k za audi lubenicar sa raspalim silen blokovima, farbanim prednjm krajem, felnama i sta jos sve, milina daj dva komada :)

Takav auto po toj ceni i sa tom km mora da bude salonsko stanje, ja bih to kupio samo novo ili bas od nekog mnogo dobrog drugara, familije ili komsije
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Kada ga već pomenuste, meni opet taj njegov “Quartz313” (ili tako nešto) kanal nije jasan, počevši od samog imena (wtf to uopšte znači?) pa na dalje. U videu “Kupio sam RS6” pola sata gledam vozanje po Kraljevu, preuređivanje nekog njegovog lokala, odlazak na šišanje i tako sve neke gluposti. Koja je tematika i svrha tog kanala? Priča čovek sam sa sobom, vodi neki video dnevnik ili šta već? Totalni promašaj, nadam se da mi više neće iskočiti nijedan njegov video a i ako iskoči - preskočiću ga.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Pa i sam je rekao kako ga ljudi kritikuju da najmanje priča o autu, a njih samo auto interesuje.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Saša napisao:Kada ga već pomenuste, meni opet taj njegov “Quartz313” (ili tako nešto) kanal nije jasan, počevši od samog imena (wtf to uopšte znači?) pa na dalje. U videu “Kupio sam RS6” pola sata gledam vozanje po Kraljevu, preuređivanje nekog njegovog lokala, odlazak na šišanje i tako sve neke gluposti. Koja je tematika i svrha tog kanala? Priča čovek sam sa sobom, vodi neki video dnevnik ili šta već? Totalni promašaj, nadam se da mi više neće iskočiti nijedan njegov video a i ako iskoči - preskočiću ga.
Ne pratiš Youtube scenu?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jes sad auto je za otpad. Ocigledno mu je oslanjanje malo osetljivije i to je to, za par iljada evra ce biti kao nov, a cena novog je bar 70 iljada evra vise.

Jes glupo sto nije odrzavan u ovlascenom i sto taj prethodni vozac nije imo kasko(jer svakako ne bi farbao felne u suprotnom) jer mi to ne uliva poverenje u tog prethodnog vlasnika.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

(Ex?)Fuzbaler neki, tako reče.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Saša napisao: 01 Jan 2024, 16:41 Kada ga već pomenuste, meni opet taj njegov “Quartz313” (ili tako nešto) kanal nije jasan, počevši od samog imena (wtf to uopšte znači?) pa na dalje. U videu “Kupio sam RS6” pola sata gledam vozanje po Kraljevu, preuređivanje nekog njegovog lokala, odlazak na šišanje i tako sve neke gluposti. Koja je tematika i svrha tog kanala? Priča čovek sam sa sobom, vodi neki video dnevnik ili šta već? Totalni promašaj, nadam se da mi više neće iskočiti nijedan njegov video a i ako iskoči - preskočiću ga.
Ako se dobro sećam, quartz313 je bio naziv boje nekog Audija kog je vozio odavno.
Osim ovoga što si naveo, meni nije jasno kako čovek sme onako javno da prikazuje svoju decu, gde i kako živi, a za naš standard živi dosta raskošno itd itd. Kako se ne plaši neke mafije ili reketaša čiju bi pažnju mogao da privuče prikazivanjem svega što ima. Ja lično ne bih smeo da se na taj način eksponiram niti bih imao potrebu pored onolikog biznisa da se snimam za youtube.
Ali to sam samo ja :D
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Domaće auto emisije

Post od carov2 »

Saša napisao:Kada ga već pomenuste, meni opet taj njegov “Quartz313” (ili tako nešto) kanal nije jasan, počevši od samog imena (wtf to uopšte znači?) pa na dalje. U videu “Kupio sam RS6” pola sata gledam vozanje po Kraljevu, preuređivanje nekog njegovog lokala, odlazak na šišanje i tako sve neke gluposti. Koja je tematika i svrha tog kanala? Priča čovek sam sa sobom, vodi neki video dnevnik ili šta već? Totalni promašaj, nadam se da mi više neće iskočiti nijedan njegov video a i ako iskoči - preskočiću ga.
Slažem se uglavnom, ali i pored toga, kanal mu je relativno uspešan, a i ja se pitam ko to gleda, ni meni nije baš jasno.

@ftj

Na drugom forumu sam napisao moje vidjenje te njegove kupovine i tog auta, svakako je kritički nastrojeno jer znam kako može da izgleda taj auto i kakav je A7 imao, sastavljao i čekao duže zbog boje i sedišta.
Kod A7 je bila bitna oprema, a ovde nije.

Baš mislim da je za malo više novca mogao da uzme skoro nov RS6 u Nemačkoj, ni blizu 70k više, već 20k, 30k više, gde ne mora ulaganje u trap, u kočnice i slično.

@Dare4x4

Takvim likovima i ne treba baš Youtube kanal, sve se uglavnom zna i bez toga.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Glavna i najbitnija oprema tog vozila je motor i preko svega ostalog se moze preci.

Al slazem se da je svakako imao mnogo veci izbor na mobile de al verovatno je bila logika da se ne cima uopste.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

Jbm li ga koja je bila logika, fali tu dosta stvari da bi primerak bio perverzan, a inače dečko ne vozi na ivici, ne divlja, verovatno će auto da se vozi sličnim tempom kao A7.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Kraj poslovne godine, ne treba plaćati porez na dobit

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Dare4x4 napisao: 01 Jan 2024, 18:03
Ako se dobro sećam, quartz313 je bio naziv boje nekog Audija kog je vozio odavno.
Osim ovoga što si naveo, meni nije jasno kako čovek sme onako javno da prikazuje svoju decu, gde i kako živi, a za naš standard živi dosta raskošno itd itd. Kako se ne plaši neke mafije ili reketaša čiju bi pažnju mogao da privuče prikazivanjem svega što ima. Ja lično ne bih smeo da se na taj način eksponiram niti bih imao potrebu pored onolikog biznisa da se snimam za youtube.
Ali to sam samo ja :D
to se i ja uvek pitam kod takvih likova i sadrzaja koji prikazuju, ovog lika ne pratim ali sam pogledao par klipova, inace meni neinteresantnog sadrzaja, i skontao o cemu se radi
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Gledam Borkov kanal i baš sam se navukao, prosto ne mogu da poverujem da ima onakvih mehaničara kod nas. Mada koliko vidim on je polu mehaničar, polu uvoznik za neke bogate klinente koji žele ezgotiku. Ali klipovi su mu zaista vrhunski i provesionalno odrađeni.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

havijer napisao:Kraj poslovne godine, ne treba plaćati porez na dobit Slika

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Samo sto auto nije trosak, obracunava se godisnja amortizacija.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Kontakt:

Post od carov2 »

+1

Nije to u pitanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk