blaugrana napisao: 04 Feb 2024, 00:52 Izgleda je moj post bio ipak proseravanje, da ne kazem, neiskren. Ne mozes svima udovoljiti.
Zašto ovo kažeš?
Nisi pobrojao koje su po tebi mane…
blaugrana napisao: 04 Feb 2024, 00:52 Izgleda je moj post bio ipak proseravanje, da ne kazem, neiskren. Ne mozes svima udovoljiti.
Meni se cini da su mnogo tvrdoglaviji i tezi karakterno od nas. I rusi i ukrajinci.elMaestro napisao:Pa jesam lepo reko da smo slični![]()
Šalim se, nisam toliko mislio na fizički izgled koliko na sam mentalitet. Fizički jesu bliži Skandinavcima, to svakako. A i ne treba baš toliko suditi prema toj ekipi što dolazi, oni mu više dođu kao izolovani incident.
Grešiš. Vrlo lako jesmo. Jer ovi su pobegli od mobilizacije. U proseku imaju do 35 godina, dakle velika većina njih nije bila u Zapadnoj Evropi, ne kažem mnogi jesu, ali samo na GO. Ovde im je nešto najbliže Njemačkama, u kojima realno ne mogu da odu jer im treba viza...dragvorl napisao:Tesko da smo mi tim Rusima Njemacka Svicarska, to smo mozda Pakijima, Indijcima, i Siera Leoncima.
Previše se generalizuje, počevši od konstatacije da su svi isti kao oni u Srb. Velika je razlika i između ovih sad u Srb i onih u CG pre x godina. Jedino im je zajedničko što su u kešu i jedna i druga grupa. A obe te grupe su generalno uglavnom drugačije od nekog proseka. S druge strane ne može se ni fizički izgled generalizivati, ja sam trenutno ovde oko Pitera, blizu je relativno Skandinavija. Drugar mi radi u amurskoj oblasti, na granici sa Kinom. Taj Rus koji je tamo rođen i ovaj ovde koji više vuče na Finca, jedino zajedničko što imaju jeste pasoš.srdjanyo napisao: 04 Feb 2024, 08:48Grešiš. Vrlo lako jesmo. Jer ovi su pobegli od mobilizacije. U proseku imaju do 35 godina, dakle velika većina njih nije bila u Zapadnoj Evropi, ne kažem mnogi jesu, ali samo na GO. Ovde im je nešto najbliže Njemačkama, u kojima realno ne mogu da odu jer im treba viza...dragvorl napisao:Tesko da smo mi tim Rusima Njemacka Svicarska, to smo mozda Pakijima, Indijcima, i Siera Leoncima.
Sa druge strane, mi kao narod ne znamo ništa o Rusima. A mišljenja sam da Rusija nije samo Moskva, St. Peterburg, Volgograd... Rusija je i Tula, Voronjež, Vladivostok, Jekaterinburg i mnogo manjih mesta.
Mi ne znamo kako tamo živi neki vozač dostavnog vozila na primer, automehaničar, radnik u fabrici traktora, čistač ulice ili neki farmer? Nemamo pojma o tome.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Mi mislimo o sebi svasta, sto niko drugi ne misli o nama, pa tako i da smo za XY Svajcarska i ko zna sta.srdjanyo napisao: 04 Feb 2024, 08:48Grešiš. Vrlo lako jesmo. Jer ovi su pobegli od mobilizacije. U proseku imaju do 35 godina, dakle velika većina njih nije bila u Zapadnoj Evropi, ne kažem mnogi jesu, ali samo na GO. Ovde im je nešto najbliže Njemačkama, u kojima realno ne mogu da odu jer im treba viza...dragvorl napisao:Tesko da smo mi tim Rusima Njemacka Svicarska, to smo mozda Pakijima, Indijcima, i Siera Leoncima.
Sa druge strane, mi kao narod ne znamo ništa o Rusima. A mišljenja sam da Rusija nije samo Moskva, St. Peterburg, Volgograd... Rusija je i Tula, Voronjež, Vladivostok, Jekaterinburg i mnogo manjih mesta.
Mi ne znamo kako tamo živi neki vozač dostavnog vozila na primer, automehaničar, radnik u fabrici traktora, čistač ulice ili neki farmer? Nemamo pojma o tome.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk