Borko nije dobar primer, on ništa ne popravlja samo menja.
A u zadnje vreme menja i ispravne delove, a inače je odličan monter / demonter i to jako lepo prikazuje.
Odlična reklama.
Borko bar uzme zameni i očisti šta treba. Ni jednom majstoru nije palo na pamet da mi skine klapnu gasa i da je očisti, nego samo menjaj za drugu. Kad sam zamenio onda sam video da je stara bila crna i da je od toliko prljavštine bagovala, znači nije bila uopšte za zamenu nego samo za čišćenje. Ista priča i sa manuelnim menjačem, neće niko ni ulje da mi zameni, a kamoli semeringe.
Sinoć sam prikačio auto na dijagnostiku. Izbacio je grešku za lamba sondu i maf (protokomer). Lepo sam govorio da je sigurno i do maf senzora, da se skine sve to da se očisti, nisu hteli ni da čuju...
Sreten je odličan, kako sve rastavi i posle sastavi... eto odličan primer čoveka koji se bavio programiranjem i sasvim slučajno ušao u svet mehanike a sve uz pomoć youtube i bmw manuals books (koje su papreno skupe na zapadu, kod nas ne znam da li ima to da se kupi).
Dobio sam kontakte na pm. Jedan servis mi je baš daleko, drugi ne odgovaraju na instagramu a kontakt telefon nemam, trećeg nisam zvao još uvek.
Našao sam majstora koji će da mi zameni letvu i dizne za malo para. Zameniću sam dihtunge hladnjaka ulja i očistiću protokomer taman. Lamba sonda ne znam gde se nalazi na mom N46, ako je dole negde kod letve onda će mi to ovaj majstor srediti usput.
Jedino što mi je idalje problem je menjač, taj jedan semering koji pušta...