Heinz napisao: 06 Jul 2024, 20:54
Samo stari ima, proširen na uzbrdicama. Prošao Alvirko.
Prilep - Bitolj što je Bechtel Enka dobio, tek se projektuje koliko znam.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Alvirko što je išao nije sveže stanje, to je od pre sezone, zato pitam za sadašnje stanje.
Išao sam jedno 10tak puta tom rutom, prilično dobro poznajem moguće probleme.
Pre par godina tokom radova i srećom nisam naišao na obustave saobraćaja, bilo kasno popodne u smeru ka Prilepu a do sada bi trebalo da su radovi u klisurama dovršeni, bar ti grubi koji zahtevaju prekid saobraćaja na magistrali pa me to kako je sada u julu zanima.
Odavno je proširen uspon na Pletvar, usko grlo je u navedene 2 klisure ako su na samom putu obustave saobraćaja usled radova.
Proširenje Prilep-Bitolj-Resen me ne zanima, to je odavno odličan ekspresni put gde se komotno ide 110-130km/h jer je veoma kvalitetno isprojektovan.
Nedostaje obilaznica oko Resena i sam prolaz kroz Resen oduzima minimum 20 minuta.
Pitam sve to jer se razmišljam o toj varijanti za Ohrid, Gugl kaže da je isto vreme kao i preko Kičeva a manje je stresno ići preko Gradskog.
Išao sam jedno 10tak puta tom rutom, prilično dobro poznajem moguće probleme.
Pre par godina tokom radova i srećom nisam naišao na obustave saobraćaja, bilo kasno popodne u smeru ka Prilepu a do sada bi trebalo da su radovi u klisurama dovršeni, bar ti grubi koji zahtevaju prekid saobraćaja na magistrali pa me to kako je sada u julu zanima.